Support voor MacBook Pro

Aan de slag

Uw MacBook Pro configureren

Ontdek de eenvoudige stappen die u doorloopt bij gebruik van Configuratie-assistent nadat u uw nieuwe Mac voor het eerst hebt opgestart.

Materiaal verplaatsen naar een nieuwe Mac

Met Migratie-assistent kunt u vanaf een andere computer alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac.

Nieuw voor MacBook Pro

Snel uw MacBook Pro opladen

Laad uw 14-inch of 16-inch MacBook Pro met Apple silicon snel op tot wel 50 procent van het batterijvermogen in ongeveer 30 minuten.

De SDXC-kaartsleuf van uw Mac gebruiken

Macs met een SDXC-kaartsleuf kunnen gegevens lezen op en schrijven naar SD-media, zoals geheugenkaarten voor digitale camera's.

Referentiemodi voor elke workflow

Lees hier hoe u de meegeleverde referentiemodi van uw MacBook Pro met Liquid Retina XDR-display gebruikt en hoe u aangepaste referentiemodi maakt voor specifieke workflows.

De vernieuwingsfrequentie van uw beeldscherm wijzigen

Op 14-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen met Apple silicon kunt u ProMotion selecteren voor een adaptieve vernieuwingsfrequentie tot 120 Hz.

Koptelefoons met hoge impedantie gebruiken

Sluit koptelefoons met een hoge impedantie rechtstreeks aan op uw 14-inch of 16-inch MacBook Pro met Apple silicon.

Over de DAC met hoge resolutie in uw MacBook Pro

De hardwaregebaseerde digitaal-naar-analoog-convertor die is ingebouwd in 14-inch en 16-inch MacBook Pro-modellen met Apple silicon, ondersteunt samplefrequenties tot 96 kHz.

Informatiebronnen

Basisbeginselen van de MacBook Pro

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw MacBook Pro allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor uw specifieke MacBook Pro-model.

macOS-gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat macOS allemaal kan.

Koop het AppleCare Protection Plan

Ontvang tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die uw Mac als geen ander kennen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.