Support voor MacBook

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor MacBook.

Upgraden naar macOS Sierra

In macOS Sierra zijn nieuwe functies toegevoegd, waarmee u meer kunt doen met uw Mac dan ooit.

Uitgelichte onderwerpen

Bekijk het stroomverbruik van apps op een Mac

Klik in de menubalk op het batterijsymbool. Als apps veel stroom gebruiken, worden ze vermeld onder ‘Programma’s die veel stroom verbruiken’.

- Ruzzel, AppleCare Quality Specialist

macOS Support

macOS is het besturingssysteem van de Mac. Leer hier meer over en krijg hulp bij apps, updates, voorzieningen en meer.

Bronnen

MacBook-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Help me met MacBook

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.