Support voor MacBook

Een MacBook gebruiken

Maak verbinding met andere apparaten

Als de kabel van uw externe beeldscherm niet kan worden aangesloten op de USB-C-poort van uw MacBook, hebt u misschien een adapter nodig.

Het Force Touch-trackpad gebruiken

Met het Force Touch-trackpad van uw MacBook kunt u slimmer werken in apps zoals Mail, Kaarten en Safari.

Schakel 'slepen met drie vingers' in

Slepen met drie vingers is een handige manier om dingen te verplaatsen op het scherm van uw MacBook via het Force Touch-trackpad.

Informatiebronnen

Basisbeginselen van de MacBook

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw MacBook allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor uw specifieke MacBook-model.

macOS-gebruikershandleiding

Meer informatie over macOS-functies en hoe u het meeste uit uw Mac kunt halen.

Koop het AppleCare Protection Plan

Ontvang tot drie jaar reparatiedekking en technische support van Apple experts die uw Mac als geen ander kennen.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.