Slepen met drie vingers inschakelen voor uw Mac-trackpad

De mogelijkheid om items te slepen met een gebaar met drie vingers is een optie voor trackpads die Force Touch ondersteunen.

1. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Toegankelijkheid'.
  2. Selecteer 'Aanwijzerbediening' in de navigatiekolom. (Selecteer in eerdere versies van macOS 'Muis en Trackpad'.)
  3. Klik op de knop 'Trackpad-opties'.
  4. Selecteer 'Slepen inschakelen' en kies vervolgens 'Slepen met drie vingers' in het menu.
  5. Klik op 'OK'.

Aanwijzerbedieningsopties in het voorkeurenvenster voor Toegankelijkheid met slepen met drie vingers geselecteerd

Lees meer over deze trackpad-opties.