MacBook Pro -tuki

Aloittaminen

Macin määrittäminen

Noudata Käyttöönottoapurin helppoja vaiheittaisia ohjeita, kun aloitat uuden Macisi käytön.

Sisällön siirtäminen uuteen Maciin

Siirtymisapurin avulla voit kopioida dokumenttisi, appisi, käyttäjätilisi ja asetuksesi uuteen Maciin.

Tee MacBook Prollasi vieläkin enemmän

MacBook Pron pikalataaminen

Pikalatauksella voit nostaa Applen sirulla varustetun 14 tai 16 tuuman MacBook Pron akun lataustason jopa 50 prosenttiin 30 minuutissa.

Macisi SDXC-korttipaikan käyttäminen

SDXC-korttipaikan sisältävät Macit voivat lukea tietoja SD-tietovälineistä, kuten digitaalisen kameran muistikortilta, ja tallentaa tietoja niihin.

Eri työnkuluille sopivat referenssitilat

Lue, miten voit käyttää Liquid Retina XDR -näytöllä varustetun MacBook Pron referenssitiloja ja luoda mukautettuja referenssitiloja, jotka on räätälöity tietylle työnkulun tarpeelle.

Näytön virkistystaajuuden muokkaaminen

Applen sirulla varustetuissa 14-tuumaisissa ja 16-tuumaisissa MacBook Pro -malleissa voit saada ProMotionilla jopa 120 Hz:n mukautuvan virkistystaajuuden.

Suuri-impedanssisten kuulokkeiden käyttäminen

Liitä suuri-impedanssiset kuulokkeet suoraan vuoden 2021 tai uudempiin MacBook Pro -malleihin.

Korkean näytetaajuuden äänen soittaminen

DA-muunninlaitteisto, joka on sisäänrakennettu vuoden 2021 ja uudempiin MacBook Pro -malleihin, voi muuntaa jopa 96 kHz:n digitaaliäänen analogiseksi ääneksi.

Resurssit

MacBook Pron tärkeimmät lisävarusteet

Lue lisätietoja MacBook Pron ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Tekniset tiedot

Tarkista MacBook Pro -mallisi tekniset tiedot.

macOS-käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, miten saat kaiken irti Macistasi.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.