MacBook Pro -tuki

Täältä löydät kaikki MacBook Pron ohjeartikkelit, neuvoja ja tuen yhteydenottotavat.

macOS Sierraan päivittäminen

macOS Sierra tuo mukanaan uusia toimintoja, joilla voit tehdä entistäkin enemmän Macillasi.

Esitellyt aiheet

Katso Macissa ohjelman virrankäyttö

Klikkaa valikkorivillä olevaa akun kuvaketta. Jos ohjelmat kuluttavat paljon energiaa, näet ne Paljon energiaa kuluttavat ohjelmat -luettelosta.

- Ruzzel, AppleCare-laatuasiantuntija

macOS-tuki

macOS on Macisi käyttöjärjestelmä. Lue lisätietoja ja hanki opastusta esimerkiksi ohjelmiin, päivityksiin ja palveluihin.

Resurssit

MacBook Pro -yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea MacBook Pron käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.