Macin tai iPad Pron Thunderbolt 3- tai USB-C-portin sovittimet

Jos ulkoisen laitteen kaapeli ei ole yhteensopiva Macin tai iPad Pron Thunderbolt 3- tai USB-C-portin kanssa, saatat tarvita sovittimen.

Tässä artikkelissa esitetyt sovittimet ja kaapelit toimivat seuraavien Mac-tietokoneiden ja iPad Pro -laitteiden kanssa:

Tunnista Maciin tai iPad Prohon sopivan kaapelin tai sovittimen etsimiseksi näytöstä, kovalevystä, kamerasta, keskittimestä tai muusta laitteesta lähtevän kaapelin pää alla olevien tietojen avulla. Tarkista Maciin tai iPad Prohon liitettävä kaapelin pää.

Thunderbolt 3  Thunderbolt-kuvake

Jos liität näytön tai muun laitteen Maciin Applen Thunderbolt 3 -kaapelilla tai muulla Thunderbolt 3 -kaapelilla, et tarvitse sovitinta.

Apple Pro Display XDR ja LG UltraFine 5K -näyttö ovat yhteensopivia Thunderbolt 3:n kanssa.

USB-C  USB-kuvake

Jos liität näytön tai muun laitteen Maciin tai iPad Prohon USB-C-liittimellä varustetulla mophie USB-C ‑kaapelilla tai muulla USB-C-kaapelilla, et tarvitse sovitinta.

LG UltraFine 4K -näyttö on yhteensopiva USB-C:n kanssa.

USB-A  USB-kuvake

Jos käytät laitteen kanssa USB-A-kaapelia, liitä laite Maciin tai iPad Prohon Applen USB-C–USB-sovittimellaApplen USB-C–Digital AV Multiport -sovittimellaApplen USB-C–VGA Multiport -sovittimella tai jollakin muulla USB-C–USB-A-sovittimella.

Jos haluat ladata iPhonen, iPadin tai iPod touchin Thunderbolt 3- tai USB-C-portin kautta ilman näitä sovittimia, voit niiden sijasta käyttää Applen USB-C–Lightning-kaapelia.

Ethernet  Ethernet-kuvake

Jos käytät Ethernet-kaapelia laitteen kanssa, käytä muun valmistajan USB-C–Ethernet-sovitinta, kuten Belkinin USB-C–Gigabit Ethernet -sovitinta.

Thunderbolt Thunderbolt-kuvake tai Thunderbolt 2  Thunderbolt-kuvake

Jos käytät Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia Thunderbolt-näytön tai toisen laitteen kanssa, käytä Applen Thunderbolt 3–Thunderbolt 2 -sovitinta

Tämä on oikea sovitin Apple Thunderbolt Display -näytön käyttöön.

Thunderbolt ja Thunderbolt 2 eivät ole sama asia kuin Mini DisplayPort Mini DisplayPort -kuvake. Ne ovat saman muotoisia, mutta kaapelissa ja portissa on niitä varten eri symbolit.

Mini DisplayPort Mini DisplayPort -kuvake

Jos käytät Mini DisplayPort -kaapelia Mini DisplayPort -näytön kanssa, käytä muun valmistajan USB-C–Mini DisplayPort -sovitinta. Tarkista sovittimen valmistajalta, että sovitin on yhteensopiva Macin ja näytön mallin kanssa.

Tämä on oikea ratkaisu Apple LED Cinema Display -näytön käyttöön.

Mini DisplayPort ei ole sama asia kuin Thunderbolt tai Thunderbolt 2 Thunderbolt-kuvake. Ne ovat saman muotoisia, mutta kaapelissa ja portissa on niitä varten eri symbolit.

DisplayPort

Jos käytät DisplayPort-kaapelia näytön kanssa, käytä muun valmistajan USB-C–DisplayPort-sovitinta, kuten Moshin USB-C–DisplayPort-kaapelia.

HDMI

Jos käytät HDMI-kaapelia näytön kanssa, käytä Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovitinta tai muun valmistajan USB-C–HDMI-sovitinta tai -kaapelia.

VGA

Jos käytät VGA-kaapelia näytön kanssa, käytä Applen USB-C–VGA Multiport -sovitinta. Voit käyttää myös muun valmistajan USB-C–VGA-sovitinta, kuten Belkinin USB-C–VGA-sovitinta.

DVI

Jos käytät DVI-kaapelia näytön kanssa, käytä muun valmistajan USB-C–DVI-sovitinta tai -kaapelia. Tarkista sovittimen valmistajalta, että sovitin on yhteensopiva Macin ja näytön mallin kanssa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.