Näytön liittäminen Maciin Thunderbolt 3 (USB-C) -portin kautta sovittimen avulla

Jos ulkoisen näytön kaapeli ei ole yhteensopiva MacBook Pron tai iMacin Thunderbolt 3 (USB-C) -portin kanssa, saatat tarvita sovittimen.

Tämän artikkelin sovitinratkaisut toimivat seuraavien Mac-mallien kanssa, joissa on Thunderbolt 3 (USB-C)  -portti:

Jos Macissasi on vain yksi Thunderbolt 3:n (USB-C) näköinen portti, kyseessä on MacBook, jossa on USB-C-portti. USB-C-portti tukee kaikkia tämän artikkelin ratkaisuja, paitsi niitä, jotka koskevat Thunderboltia, Thunderbolt 2:ta ja Thunderbolt 3:a.

Thunderbolt 3 (USB-C) -näyttö

Jos liität näytön tai muun laitteen Maciin Thunderbolt 3 (USB-C) -kaapelilla, et tarvitse sovitinta.

Thunderbolt 3 (USB-C)

LG UltraFine 5K -näyttö on yhteensopiva Thunderbolt 3:n (USB-C) kanssa.

USB-C-näyttö

Jos liität näytön tai muun laitteen Maciin USB-C-kaapelilla, et tarvitse sovitinta.

USB-C

LG UltraFine 4K -näyttö on yhteensopiva USB-C:n kanssa.

Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -näyttö

Jos käytät Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia Thunderbolt-näytön kanssa, käytä Applen Thunderbolt 3 (USB-C) – Thunderbolt 2 -sovitinta

Thunderbolt  tai Thunderbolt 2

Thunderbolt ja Thunderbolt 2 eivät ole sama asia kuin Mini DisplayPort , vaikka portit ovat samanmuotoisia. Jos käytät Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia Mini DisplayPort -näytön kanssa, tämä ratkaisu ei toimi.

Applen Thunderbolt 3 (USB-C) – Thunderbolt 2 -sovitin on oikea ratkaisu Apple Thunderbolt Display -näytön käyttöön.

Mini DisplayPort -näyttö

Jos käytät Mini DisplayPort -kaapelia Mini DisplayPort -näytön kanssa, käytä yhteensopivaa muun valmistajan USB-C–Mini DisplayPort -sovitinta. Tarkista sovittimen valmistajalta, että sovitin on yhteensopiva Macin ja näytön mallin kanssa.

Mini DisplayPort

Mini DisplayPort ei ole sama asia kuin Thunderbolt  tai Thunderbolt 2 . Ne ovat saman muotoisia, mutta kaapelissa ja portissa on niitä varten eri symbolit.

Yhteensopiva muun valmistajan USB-C–Mini DisplayPort -sovitin on oikea ratkaisu Apple LED Cinema Display -näytön käyttöön.

DisplayPort-näyttö

Jos käytät DisplayPort-vakiokaapelia näytön kanssa, käytä yhteensopivaa muun valmistajan USB-C–DisplayPort-sovitinta. Tarkista sovittimen valmistajalta, että sovitin on yhteensopiva Macin ja näytön mallin kanssa.

DisplayPort

HDMI-näyttö

Jos käytät HDMI-kaapelia näytön kanssa, käytä Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovitinta tai muun valmistajan USB-C–HDMI-sovitinta.

HDMI

Applen USB-C–Digital AV Multiport -sovitin tukee HDCP:tä ja HDMI 1.4b:tä jopa 1080p:n tarkkuudella 60 Hz:n virkistystaajuudella tai 4K UHD:tä (3 840 × 2 160) 30 Hz:n virkistystaajuudella.

VGA-näyttö

Jos käytät VGA-kaapelia näytön kanssa, käytä Applen USB-C–VGA Multiport -sovitinta tai muun valmistajan USB-C–VGA-sovitinta, kuten Belkin USB-C–VGA -sovitinta.

VGA

Applen USB-C VGA Multiport -sovitin tukee näytön tarkkuuksia tarkkuuteen 1 920 x 1 200 asti.

DVI-näyttö

Jos käytät DVI-kaapelia näytön kanssa, käytä yhteensopivaa muun valmistajan USB-C–DVI-sovitinta.

DVI

Yhteensopiva muun valmistajan USB-C–DVI-sovitin on oikea ratkaisu Apple Cinema Display -näytön käyttöön.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.