Tietoja Applen USB-C Digital AV Multiport -sovittimesta

Voit liittää Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- tai USB-C-portilla varustetun Macin HDMI-näyttöön ja samalla ladata Macia ja liittää laitteita USB-A-liitännän kautta. Sovitin sopii myös iPad-malleihin, joissa on Thunderbolt- tai USB-C-portti.

Applen Digital AV Multiport -sovittimen ylänäkymä ja portit

USB-C Digital AV Multiport -sovitin yhdistää seuraavat laitteet näyttöön, jossa voidaan käyttää HDMI-kaapelia:

Sovittimen avulla voit liittää Macin tai iPadin myös USB-A-laitteisiin. Sovittimessa on lisäksi USB-C-portti kannettavan Macin tai iPadin lataamista varten. Kaikkia kolmea porttia voi käyttää samaan aikaan.

Liittäminen näyttöön HDMI-kaapelilla

HDMI-portti

Käytä tämän sovittimen HDMI-porttia HDMI-kaapelilla liitettävän näytön, TV:n tai projektorin kanssa. Sovitin vastaa HDCP-standardia, ja se tukee sovittimen mallista riippuen alla mainittuja määrityksiä.

Malli A2119 on tämän sovittimen uusin malli. Sovitin tukee seuraavia tarkkuuksia ja virkistystaajuuksia, kun sitä käytetään macOS Mojave 10.14.6:n tai uudemman tai iOS 12.4:n tai uudemman kanssa.

3840 x 2160, 60 Hz seuraavissa laitteissa:

3840 x 2160 ja 30 Hz seuraavissa laitteissa:

Jopa 1080p, 60 Hz

Malli A1621 tukee seuraavia tarkkuuksia ja virkistystaajuuksia, kun sitä käytetään macOS Sierra 10.12:n tai uudemman tai iOS 12:n tai uudemman kanssa:

• 3840 x 2160, 30 Hz

• Jopa 1080p, 60 Hz

Kun näyttö, TV tai projektori on liitetty, Macin tai iPadin videokuvan pitäisi ilmestyä 10 sekunnin kuluessa.

Sovittimen tunnistaminen

• Mallinumero on painettu myyntipakkaukseen ja sovittimen sivulle porttien lähelle.

• Kun sovitin on liitetty Maciin, voit tarkistaa myös Järjestelmän tietojen USB-osion. A2119-mallin tuotetunniste on 0x1463. A1621-mallin tuotetunniste on 0x1460.

Lisätietoja

Jos sinulla on ongelmia sovittimen kanssa, irrota se laitteesta ja varmista, että olet liittänyt kaikki kaapelit sovittimeen ennen kuin liität sovittimen Maciin tai iPadiin.

Lisätietoja näytön liittämisestä Maciin.