MacBook Air -tuki

Täältä löydät kaikki MacBook Airin ohjeartikkelit, neuvoja ja tuen yhteydenottotavat.

macOS Sierraan päivittäminen

macOS Sierra tuo mukanaan uusia toimintoja, joilla voit tehdä entistäkin enemmän Macillasi.

Esitellyt aiheet

Katso Macissa ohjelman virrankäyttö

Klikkaa valikkorivillä olevaa akun kuvaketta. Jos ohjelmat kuluttavat paljon energiaa, näet ne Paljon energiaa kuluttavat ohjelmat -luettelosta.

- Ruzzel, AppleCare-laatuasiantuntija

macOS-tuki

macOS on Macisi käyttöjärjestelmä. Lue lisätietoja ja hanki opastusta esimerkiksi ohjelmiin, päivityksiin ja palveluihin.

Resurssit

MacBook Air -yhteisö

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea MacBook Airin käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.