MacBook Air -tuki

Aloittaminen

Macin määrittäminen

Noudata Käyttöönottoapurin helppoja vaiheittaisia ohjeita, kun aloitat uuden Macisi käytön.

Sisällön siirtäminen uuteen Maciin

Siirtymisapurin avulla voit kopioida dokumenttisi, appisi, käyttäjätilisi ja asetuksesi uuteen Maciin.

Tee MacBook Airillasi vieläkin enemmän

Pikalataus

Lataa MacBook Airin (M2, 2022) akku pikalatauksella jopa 50 prosenttiin 30 minuutissa.

Toisen näytön liittäminen

Liitä yksi ulkoinen näyttö M1- tai M2-sirulla varustettuun MacBook Airiin käyttämällä toista Thunderbolt / USB 4 -porteista.

Muiden laitteiden liittäminen

Jos ulkoisen näyttösi, kovalevysi tai muun laitteesi kaapeli ei ole yhteensopiva MacBook Airin Thunderbolt / USB 4 -portin kanssa, saatat tarvita sovittimen.

Resurssit

MacBook Airin perusteet

Lue lisätietoja MacBook Airin ominaisuuksista ja siitä, mitä kaikkea sillä voi tehdä.

Tekniset tiedot

Tarkista MacBook Air -mallisi tekniset tiedot.

macOS-käyttöopas

Lue lisätietoja macOS:n ominaisuuksista ja siitä, miten saat kaiken irti Macistasi.

Ei ongelmaa AppleCare+:n kanssa

Saat rajattoman määrän korjauksia vahingosta johtuvien vaurioiden tukitapauksille, nopean yhteyden Applen asiantuntijoihin ja paljon muuta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.