Kahden näytön käyttäminen M3-sirulla varustetun MacBook Airin kanssa

Voit liittää kaksi ulkoista näyttöä samanaikaisesti, kun suljet MacBook Airin kannen.

Vaatimusten selvittäminen

• Ulkoinen näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy

• macOS Sonoma 14.3 tai uudempi

• Näyttö saa virtansa USB-C:n tai virtalähteen, jossa on USB-C–MagSafe-kaapeli, kautta

Näyttöjen liittäminen

1. Liitä ulkoinen näppäimistö ja hiiri tai ohjauslevy.

2. Liitä Mac virtalähteeseen. Jos ulkoinen näyttö antaa virtaa Macille, erillistä virtalähdettä ei tarvita.

3. Liitä ensimmäinen näyttö. Tämä on ensisijainen näyttö, joka tukee jopa 6K:n tarkkuutta 60 Hz:n virkistystaajuudella (tai 4K:n tarkkuutta 144 Hz:n virkistystaajuudella).

4. Sulje MacBook Airin kansi.

5. Liitä toinen näyttö. Tämä on toissijainen näyttö, joka tukee jopa 5K:n tarkkuutta 60 Hz:n virkistystaajuudella (tai 4K:n tarkkuutta 100 Hz:n virkistystaajuudella).

Näyttöjen järjestäminen

• Näytön asetteluasetukset tallennetaan Järjestelmäasetuksiin.

• Jos avaat MacBook Airin kannen, kun molemmat näytöt on liitetty siihen, toissijainen ulkoinen näyttö pimenee tai sammuu.

• Jos ensisijainen näyttö irrotetaan ja kansi avataan, toissijaisesta näytöstä tulee ensisijainen näyttö.

• Näyttöjärjestyksen nollaaminen edellyttää molempien näyttöjen irrottamista ja liittämistä uudelleen.

Jos näyttö ei muodosta yhteyttä

Jos näyttö on liitetty keskittimeen tai telakkaan ja pystyt käyttämään sitä vain peilaamaan laitteen omaa näyttöä, liitä näyttö suoraan Macissa olevaan porttiin.

Lisätietoja

Lisätietoja näyttöjen liittämisestä on osoitteessa näytön liittäminen Maciin.