iCloud-tuki

Tästä löydät kaikki iCloudin ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

iCloudilla pidät tiedostosi turvassa ja jaat niitä helposti.

iCloud-varmuuskopiointi

Jos otat varmuuskopion iPhone-, iPad- tai iPod touch -laitteestasi ja laitteesi vaihdetaan tai se katoaa tai vahingoittuu, voit siirtää tietosi uuteen laitteeseen varmuuskopion avulla.

iCloud Drive

iCloud Driveen voit tallentaa tiedostosi turvallisesti. Tämän ansiosta voit käyttää ja jakaa niitä iPhonen ja iPadin Tiedostot-apilla, Macin Finderilla tai PC:llä iCloudin Windows-versiolla. Saat siis aina käyttöösi ajan tasalla olevat tiedostot riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

Kalenteri, yhteystiedot ja monet muut

Aktivointilukitus

Tarkista järjestelmän tila