iCloud-tallennustilan lisääminen

Saat automaattisesti maksutta 5 Gt iCloud-tallennustilaa valokuville, videoille, tiedostoille ja muulle sisällölle. Jos tarvitset lisää iCloud-tallennustilaa, voit tehdä päivityksen millä tahansa laitteella.

Näin se toimii

Valitse määräksi 50 Gt, 200 Gt tai 2 Tt. 200 Gt:n ja 2 Tt:n tilaukset voi jakaa perheenjäsenten kesken. Tallennustila päivitetään heti ja kuukausimaksun päivämäärä määräytyy tilauksen ostopäivän mukaan. Jos olet päivittänyt maksullisesta tilauksesta toiseen, peruutamme aiemmin tilaamasi tilauksen ja veloitamme sinulta uudesta, suuremmasta tilauksesta suhteellisesti* jäljelle jäävän määrän.

Sinua laskutetaan joka kuukausi tallennustilatilauksesta, ellet muuta tilaustasi pienemmäksi tai peruuta sitä. Saat joka kuukausi muistutuksen tulevasta maksusta sähköpostiisi.

Lue lisää alueesi iCloud-tallennustilatilauksista ja hinnoittelusta.

Apple One

Apple Onella voit valita tilausjäsenyyden, joka sisältää 50 Gt, 200 Gt tai 2 Tt iCloud-tallennustilaa. Jos tarvitset lisää iCloud-tallennustilaa, voit ostaa sitä lisää yhteensä enintään 4 Tt.

Lue lisätietoja iCloud-tallennustilasta ja Apple Onesta

iCloud-tallennustilan päivittäminen millä tahansa laitteella

iCloud-tallennustilan päivittäminen on vaivatonta iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Valitse laite alta ja osta lisää tallennustilaa muutamalla toimenpiteellä.

Päivittäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > Hallitse tallennustilaa tai iCloud-tallennustila.
  2. Napauta Osta lisää tilaa tai Muuta tallennustilatilausta.
  3. Valitse tilaus.
  4. Napauta Osta-vaihtoehtoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos käytössäsi on iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 14 tai iPadOS 14 tai uudempi, voit päivittää iCloud-tallennustilasi klikkaamalla tätä

Päivittäminen Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, Apple ID:tä ei tarvitse klikata.
  2. Klikkaa iCloud.
  3. Klikkaa oikeasta alakulmasta Hallitse.
  4. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta tai Osta lisää tilaa ja valitse tilaus.
  5. Klikkaa Seuraava ja anna Apple ID:si salasana.

Päivittäminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Tallennustila.
  3. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.
  4. Valitse haluamasi tilaus ja klikkaa Seuraava.
  5. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Osta.

Lisätietoja

* Vähennämme aiemman tilauksen suhteutetun hinnan korkeamman tason tilauksen hinnasta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.