iCloud-lisätallennustilan ostaminen

Saat automaattisesti ilmaiseksi 5 Gt iCloud-tallennustilaa valokuville, videoille, tiedostoille ja muille sisällöille. Jos tarvitset lisää iCloud-tallennustilaa, voit tehdä päivityksen millä tahansa laitteella.

Näin se toimii

Valitse määräksi 50 Gt, 200 Gt tai 2 Tt. 200 Gt:n ja 2 Tt:n tilaukset voi jakaa perheenjäsenille. Tallennustila päivitetään heti ja kuukausimaksun päivämäärä määräytyy tilauksen ostopäivän mukaan. Jos olet päivittänyt maksullisesta tilauksesta toiseen, peruutamme aiemmin tilaamasi tilauksen ja veloitamme sinulta uudesta, suuremmasta tilauksesta suhteellisesti* jäljelle jäävän määrän.

Sinua laskutetaan joka kuukausi tallennustilatilauksesta, ellet muuta tilaustasi pienemmäksi. Saat joka kuukausi muistutuksen tulevasta maksusta sähköpostiisi.

Lue lisää alueesi iCloud-tallennustilatilauksista ja hinnoittelusta.

iCloud-tallennustilan päivittäminen millä tahansa laitteella

iCloud-tallennustilan päivittäminen on vaivatonta iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla ja PC:llä. Valitse laite alta ja tee päivitys muutamalla toimenpiteellä.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > Hallitse tallennustilaa tai iCloud-tallennustila. Jos käytössäsi on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud > Tallennustila.
  2. Napauta Osta lisää tilaa tai Muuta tallennustilatilausta.
  3. Valitse tilaus.
  4. Napauta Osta-vaihtoehtoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Mac

1. Valitse Omenavalikosta  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten iCloud.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Hallitse.
  3. Valitse Muuta tallennustilatilausta tai Osta lisää tilaa.
  4. Valitse tilaus.
  5. Valitse Seuraava ja anna Apple ID -salasanasi.

Windows-tietokone

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Tallennustila.
  3. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.
  4. Valitse haluamasi tilaus ja klikkaa Seuraava.
  5. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Osta.

Lisätietoja

* Vähennämme aiemman tilauksen hinnan korkeamman tason tilauksen hinnasta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.