iCloud Driven käyttöönotto

iCloud Driveen tallentamasi dokumentit pysyvät ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Voit käyttää niitä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, PC:llä ja iCloud.comissa.

iCloud Drive näkyy useissa laitteissa

Ennen kuin aloitat

1. Päivitä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin uusin iOS-versio ja Maciin uusin macOS-versio.
  2. Ota iCloud käyttöön kaikissa laitteissasi.
  3. Varmista, että olet kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi.
  4. Jos sinulla on Windows-tietokone, päivitä Windows 7:ään tai uudempaan ja lataa iCloudin Windows-versio.

Jos sinulla on laite, jota ei voi päivittää uusimpaan iOS- tai macOS-versioon, katso järjestelmän vähimmäisvaatimukset iCloud Driven käyttöön.

Aloittaminen

Ota iCloud Drive käyttöön kaikissa laitteissa, joilla haluat käyttää tiedostojasi.

iPhone, jossa iCloud Drive on päällä

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Napauta iCloud.
  3. Ota iCloud Drive käyttöön pyyhkäisemällä sitä.

iCloud Driven tiedostot löytyvät Tiedostot-apista

Jos käytössäsi on iOS 10 tai iOS 9, napauta Asetukset > iCloud > iCloud Drive. Ota iCloud Drive käyttöön ja napauta Näytä Koti-valikossa. Tämän jälkeen tiedostosi löytyvät iCloud Drive -apista.

Mac

iCloud Drive Macissa

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja sitten iCloud.
  2. Kirjaudu tarvittaessa sisään Apple ID:llä.
  3. Valitse iCloud Drive.

Jos haluat lisätä tiedostoja Macin työpöydältä ja Dokumentit-kansiosta iCloud Driveen, päivitä Maciisi macOS Sierra tai uudempi ja ota sitten työpöytä ja Dokumentit-kansio käyttöön. Macilla löydät työpöydän ja Dokumentit-kansion tiedostot Finderilla iCloudin kohdasta. Jos lisäät toisen Mac-pöytäkoneen, toisen Macin tiedostoja ei automaattisesti yhdistetä ensimmäisen Macin tiedostoihin. Siirry iCloud Driven Työpöytä- ja Dokumentit-kansioihin ja etsi sitten kansio, jolla on sama nimi kuin toisella Macilla.

iCloud.com

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Valitse Pages, Numbers tai Keynote. Sinulta kysytään, haluatko päivittää iCloud Driveen.
  3. Klikkaa Päivitä iCloud Driveen.

Windows-tietokone

iCloud Drive Windows-tietokoneessa

Kun olet ottanut iCloudin käyttöön iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa, voit ottaa sen käyttöön Windows-tietokoneessa.

1. Siirry aloitusvalikkoon tai Käynnistä-valikkoon, avaa sovellusten tai ohjelmien kohta ja valitse sieltä iCloudin Windows-versio.
  2. Kirjaudu iCloudiin antamalla Apple ID:si.
  3. Valitse iCloud Drive ja klikkaa sitten Käytä.

Mitä seuraavaksi?

Kun olet ottanut iCloud Driven käyttöön, kaikki aiemmin iCloudiin tallentamasi dokumentit siirretään automaattisesti iCloud Driveen. iPhone, iPad, iPod touch ja iCloud.com säilyttävät tiedostojasi Tiedostot-apissa Pages-, Numbers- ja Keynote-appien lisäksi. Jos et näe tiedostoja näissä ohjelmissa, ne on ehkä tallennettu laitteeseen, jossa iCloud Drive ei ole käytössä.

Lue lisätietoja iCloud Driven käytöstä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.