iCloud Driven käyttöönotto

iCloud Driveen tallentamasi tiedostot ja kansiot pysyvät ajan tasalla kaikilla laitteillasi, ja voit käyttää niitä iPhonelta, iPadilta, iPod touchilta, Macilta tai tietokoneelta ja iCloud.comista.

iCloud Drive -tiedostot

Ennen kuin aloitat

1. Päivitä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin uusin iOS- tai iPadOS-versio ja Maciin uusin macOS-versio.
  2. Ota iCloud käyttöön kaikissa laitteissasi.
  3. Varmista, että olet kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi.
  4. Jos sinulla on Windows-tietokone, päivitä Windows 7:ään tai uudempaan ja lataa iCloudin Windows-versio.

Jos sinulla on laite, jota ei voi päivittää uusimpaan iOS- tai macOS-versioon, katso järjestelmän vähimmäisvaatimukset iCloud Driven käyttöön.

Aloittaminen

Ota iCloud Drive käyttöön kaikissa laitteissa, joilla haluat käyttää tiedostojasi.

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Napauta iCloud.
  3. Ota iCloud Drive käyttöön.
    iCloud iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

iCloud Drive -tiedostot löytyvät Tiedostot-apista

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, Apple ID:tä ei tarvitse klikata.
  2. Valitse iCloud.
  3. Kirjaudu tarvittaessa sisään Apple ID:llä.
  4. Valitse iCloud Drive.
    iCloudin käyttöönotto Macissa

Jos haluat lisätä tiedostoja Macin työpöydältä ja Dokumentit-kansiostasi iCloud Driveen, ota käyttöön Työpöytä ja dokumentit

• Tämän jälkeen löydät Työpöytä- ja Dokumentit-kansiosi Finderin sivupalkin iCloud-osiosta.
  • Jos lisäät toisen Macin työpöydän, löydät tiedostot iCloud Driven Työpöytä- ja Dokumentit-kansioistasi. Kansiolla on sama nimi kuin toisella Macillasi. Toisen Macisi tiedostoja ei automaattisesti yhdistetä ensimmäisellä Macillasi oleviin tiedostoihin.

Jos jo käytät toisen pilvipalvelun tarjoajan ominaisuutta, joka synkronoi tai hallitsee Työpöytä- ja Dokumentit-kansioitasi, sinun on otettava palvelu pois päältä, jotta voit käyttää työpöytää ja dokumentteja. Työpöytä ja dokumentit edellyttävät macOS Sierraa tai sitä uudempaa.

iCloud.com

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Valitse Pages, Numbers tai Keynote.
  3. Jos sinua pyydetään päivittämään, klikkaa Päivitä iCloud Driveen.

Windows-tietokone

iCloud Windows-tietokoneessa

Kun olet ottanut iCloud Driven käyttöön iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa, voit ottaa sen käyttöön Windows-tietokoneessa.

1. Siirry aloitusvalikkoon tai Käynnistä-valikkoon, avaa sovellusten tai ohjelmien kohta ja valitse sieltä iCloudin Windows-versio.
  2. Kirjaudu iCloudiin antamalla Apple ID:si.
  3. Valitse iCloud Drive ja klikkaa sitten Käytä.

Mitä seuraavaksi?

Kun olet ottanut iCloud Driven käyttöön, kaikki aiemmin iCloudiin tallentamasi dokumentit siirretään automaattisesti iCloud Driveen. iPhone, iPad ja iPod touch säilyttävät tiedostosi Tiedostot-apissa Pages-, Numbers- ja Keynote-appien lisäksi. Jos et näe tiedostoja näissä apeissa, ne on ehkä tallennettu laitteelle, jolla iCloud Drive ei ole käytössä.

Lue lisätietoja iCloud Driven käytöstä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.