iCloud Driven käyttöönotto

iCloud Driveen tallentamasi dokumentit pysyvät ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Voit käyttää niitä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, PC:llä ja iCloud.comissa.

Ennen kuin aloitat

1. Päivitä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin uusin iOS- tai iPadOS-versio ja Maciin uusin macOS-versio.
  2. Ota iCloud käyttöön kaikissa laitteissasi.
  3. Varmista, että olet kirjautunut iCloudiin samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi.
  4. Jos sinulla on Windows-tietokone, päivitä Windows 7:ään tai uudempaan ja lataa iCloudin Windows-versio.

Jos sinulla on laite, jota ei voi päivittää uusimpaan iOS- tai macOS-versioon, katso järjestelmän vähimmäisvaatimukset iCloud Driven käyttöön.

Aloittaminen

Ota iCloud Drive käyttöön kaikissa laitteissa, joilla haluat käyttää tiedostojasi.

iPhone, iPad ja iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Napauta iCloud.
  3. Ota iCloud Drive käyttöön.

iCloud Driven tiedostot löytyvät Tiedostot-apista

Jos käytössäsi on iOS 10 tai iOS 9, napauta Asetukset > iCloud > iCloud Drive. Ota iCloud Drive käyttöön ja napauta Näytä Koti-valikossa. Tämän jälkeen tiedostosi löytyvät iCloud Drive -apista.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai tätä vanhempaa versiota, sinun ei tarvitse klikata Apple ID:tä.
  2. Valitse iCloud.
  3. Kirjaudu tarvittaessa sisään Apple ID:llä.
  4. Valitse iCloud Drive.

Jos haluat lisätä tiedostoja Macin työpöydältä ja Dokumentit-kansiosta iCloud Driveen, päivitä Maciisi macOS Sierra tai uudempi ja ota sitten työpöytä ja Dokumentit-kansio käyttöön. Macilla löydät työpöydän ja Dokumentit-kansion tiedostot Finderilla iCloudin kohdasta. Jos lisäät toisen Mac-pöytäkoneen, toisen Macin tiedostoja ei automaattisesti yhdistetä ensimmäisen Macin tiedostoihin. Siirry iCloud Driven Työpöytä- ja Dokumentit-kansioihin ja etsi sitten kansio, jolla on sama nimi kuin toisella Macilla.

iCloud.com

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Valitse Pages, Numbers tai Keynote.
  3. Jos sinua pyydetään päivittämään, klikkaa Päivitä iCloud Driveen.

Windows-tietokone

Kun olet ottanut iCloud Driven käyttöön iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa, voit ottaa sen käyttöön Windows-tietokoneessa.

1. Siirry aloitusvalikkoon tai Käynnistä-valikkoon, avaa sovellusten tai ohjelmien kohta ja valitse sieltä iCloudin Windows-versio.
  2. Kirjaudu iCloudiin antamalla Apple ID:si.
  3. Valitse iCloud Drive ja klikkaa sitten Käytä.

Mitä seuraavaksi?

Kun olet ottanut iCloud Driven käyttöön, kaikki aiemmin iCloudiin tallentamasi dokumentit siirretään automaattisesti iCloud Driveen. iPhone, iPad ja iPod touch pitävät tiedostosi Tiedostot-apissa Pages-, Numbers- ja Keynote-appien lisäksi. Jos et näe tiedostoja näissä ohjelmissa, ne on ehkä tallennettu laitteeseen, jossa iCloud Drive ei ole käytössä.

Lue lisätietoja iCloud Driven käytöstä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.