iCloud+-tilauksen muuttaminen pienemmäksi tai peruminen

Jos sinulla on enemmän iCloud-tallennustilaa kuin tarvitset, voit muuttaa iCloud+-tilauksesi pienemmäksi tai perua sen.

Ennen kuin muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen, lataa tai poista sisältö, joka ylittää uuden tallennustilan määrän. Jotta et menetä tietoja, lue lisää iCloudin sisällön kopioimisesta.

iCloud+-tilauksen muuttaminen pienemmäksi tai peruminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Napauta iCloud.
  4. Valitse Hallitse tallennustilaa.
    Napauta iPhonessa Hallitse tallennustilaa, niin voit muuttaa iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perua sen
  5. Napauta Muuta tallennustilatilausta.
    Napauta Muuta tallennustilatilausta, niin näet iPhonen iCloud+-tallennustilavaihtoehdot
  6. Napauta Pienentämisvaihtoehdot ja anna Apple ID:si salasana.
    Napauta Pienentämisvaihtoehdot, niin voit muuttaa iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perua sen iPhonessa
  7. Valitse eri tilaus:
    • Jos haluat muuttaa tilauksen pienemmäksi, valitse uusi tallennustilamäärä.
    • Jos haluat perua iCloud+-tilauksen, valitse maksuton 5 Gt:n tilaus.
  8. Napauta Valmis. Jos et voi napauttaa Valmis, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kuin jolla käytät iCloud+-tilausta. Voit myös kokeilla näitä toimia toisella laitteella. Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen, muutos tulee voimaan, kun nykyisen tilauksen laskutusjakso päättyy.1

iCloud+-tilauksen muuttaminen pienemmäksi tai peruminen Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai sitä aiempaa, sinun ei tarvitse klikata Apple ID:tä.
  3. Klikkaa iCloud.
  4. Klikkaa Hallitse.
    iCloud-tallennustilan hallinta Macissa
  5. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.
    Klikkaa Muuta tallennustilatilausta, niin voit valita uuden iCloud+-tallennustilatilauksen Macissa
  6. Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot.
    Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot, niin voit perua tallennustilatilauksen tai muuttaa sen pienemmäksi Macissa
  7. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Hallitse.
  8. Valitse eri tilaus:
    • Jos haluat muuttaa tilauksen pienemmäksi, valitse uusi tallennustilamäärä.
    • Jos haluat perua iCloud+-tilauksen, valitse maksuton 5 Gt:n tilaus.
  9. Klikkaa Valmis. Jos et voi klikata Valmis, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kuin jolla käytät iCloud+-tilausta. Voit myös kokeilla näitä toimia toisella laitteella. Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen, muutos tulee voimaan, kun nykyisen tilauksen laskutusjakso päättyy.1

iCloud+-tilauksen muuttaminen pienemmäksi tai peruminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
    Tarkastele iCloud-tallennustilaa ja hallitse tallennustilatilausta Windows-tietokoneessa
  2. Klikkaa Tallennustila.
  3. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.
  4. Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot.
  5. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Hallitse.
  6. Valitse eri tilaus:
    • Jos haluat muuttaa tilauksen pienemmäksi, valitse uusi tallennustilamäärä.
    • Jos haluat perua iCloud+-tilauksen, valitse maksuton 5 Gt:n tilaus.
  7. Klikkaa Valmis. Jos et voi klikata Valmis, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kuin jolla käytät iCloud+-tilausta. Voit myös kokeilla näitä toimia toisella laitteella. Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen, muutos tulee voimaan, kun nykyisen tilauksen laskutusjakso päättyy.1

Mitä tapahtuu, jos muutat iCloud+-tilauksen pienemmäksi tai perut sen

• Jos iCloud-tallennustilasi ylittää uuden tallennustilatilauksesi kapasiteetin, iCloud ei synkronoi tai päivitä tietojasi. iCloud päivittää uudelleen, kun lisäät tallennustilakapasiteettiasi tai poistat tietoja tilan lisäämiseksi.
  • Jos muutat tilauksesi maksuttomaksi iCloud-tilaukseksi, et voi enää käyttää iCloud+-ominaisuuksia, kuten Kätke osoitteeni- ja Suojattu lähetys -ominaisuuksia tai HomeKitin suojatun videon tukea.2
  • Jos maksat sekä Apple Onesta että iCloud+-tilauksesta, voit muuttaa iCloud+-tilauksesi pienemmäksi tai perua sen ja käyttää vain Apple Oneen sisältyvää iCloud+-tilausta.

1. Osittaisia hyvityksiä myönnetään, kun laki edellyttää sitä. Jos olet äskettäin muuttanut iCloud+-tilaustasi, ota yhteyttä Appleen 14 päivän kuluessa ja pyydä hyvitystä. Lue lisätietoja hyvityksen pyytämisestä.

2. Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.