iCloud-tallennustilan pienentäminen

Jos sinulla on enemmän iCloud-tallennustilaa kuin tarvitset, voit pienentää tallennustilaasi.

Mitä tapahtuu, kun pienennät tallennustilaasi

Kun pienennät iCloud-tallennustilaasi, pienentäminen astuu voimaan nykyisen kuukausittaisen tai vuosittaisen tilauksesi päätyttyä.*

Jos pienennät tallennustilaasi tai peruutat sen tilauksen ja tallennettu iCloud-sisältö ylittää käytettävissäsi olevan tallennustilan määrän, uusia kuvia ja videoita ei lähetetä iCloud-kuvat-ohjelmaan, tiedostoja ei lähetetä iCloud Driveen, iCloud-viestejä ei päivitetä, eikä iOS-laitteitasi varmuuskopioida. Lue tietoja siitä, miten voit hallita tallennustilaasi poistamalla tietoja, joita et enää tarvitse.

Jos siirryt ilmaiseen iCloud-tallennustilan tilaukseen, käytössäsi on 5 Gt tallennustilaa.

iCloud-tallennustilan pienentäminen millä tahansa laitteella

Voit pienentää iCloud-tallennustilaa iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Noudata seuraavia helppoja ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > Hallitse tallennustilaa tai iCloud-tallennustila. Jos käytössäsi on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud > Tallennustila.
  2. Napauta Muuta tallennustilatilausta.
  3. Napauta Pienentämisvaihtoehdot ja anna Apple ID:si salasana.
  4. Valitse eri tilaus.
  5. Napauta Valmis.

Mac

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten iCloud.
  2. Klikkaa oikeasta alakulmasta Hallitse.
  3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Muuta tallennustilatilausta.
  4. Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot.
  5. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Hallitse.
  6. Valitse eri tilaus.
  7. Klikkaa Valmis.

Windows-tietokone

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Tallennustila.
  3. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.
  4. Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot.
  5. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Hallitse.
  6. Valitse eri tilaus.
  7. Klikkaa Valmis.

Lisätietoja

* Ota yhteys Appleen 14 päivän kuluessa päivityksestä saadaksesi hyvityksen. Osittaisia hyvityksiä myönnetään, kun laki edellyttää sitä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.