iCloud-tallennustilan pienentäminen

Jos sinulla on enemmän iCloud-tallennustilaa kuin tarvitset, voit pienentää tallennustilaasi.

Mitä tapahtuu, kun pienennät tallennustilaasi

Kun pienennät iCloud-tallennustilaasi, pienentäminen astuu voimaan nykyisen kuukausittaisen tai vuosittaisen tilauksesi päätyttyä.*

Jos pienennät tallennustilaasi tai peruutat sen tilauksen ja tallennettu iCloud-sisältö ylittää käytettävissäsi olevan tallennustilan määrän, kaikkia tietoja ei lähetetä iCloudiin. Lue tietoja siitä, miten voit hallita tallennustilaasi poistamalla tietoja, joita et enää tarvitse.

Jos siirryt ilmaiseen iCloud-tallennustilan tilaukseen, käytössäsi on 5 Gt tallennustilaa.

iCloud-tallennustilan pienentäminen millä tahansa laitteella

Voit pienentää iCloud-tallennustilaa iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella. Noudata seuraavia helppoja ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > Hallitse tallennustilaa tai iCloud-tallennustila.
  2. Napauta Muuta tallennustilatilausta.
  3. Napauta Pienentämisvaihtoehdot ja anna Apple ID:si salasana.
  4. Valitse eri tilaus.
  5. Napauta Valmis.

Mac

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID. Jos käytät macOS Mojavea tai aiempaa, Apple ID:tä ei tarvitse klikata.
  2. Klikkaa iCloud.
  3. Klikkaa oikeasta alakulmasta Hallitse.
  4. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Muuta tallennustilatilausta.
  5. Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot.
  6. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Hallitse.
  7. Valitse eri tilaus.
  8. Klikkaa Valmis.

Windows-tietokone

1. Avaa iCloudin Windows-versio.
  2. Klikkaa Tallennustila.
  3. Klikkaa Muuta tallennustilatilausta.
  4. Klikkaa Pienentämisvaihtoehdot.
  5. Anna Apple ID:si salasana ja klikkaa Hallitse.
  6. Valitse eri tilaus.
  7. Klikkaa Valmis.

Lisätietoja

*Ota yhteys Appleen 14 päivän kuluessa päivityksestä saadaksesi hyvityksen. Osittaisia hyvityksiä myönnetään, kun laki edellyttää sitä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.