FaceTime-tuki

Aloita

Käytä FaceTimea iOS-laitteissa

FaceTimen avulla on helppo pitää yhteyttä. Voit soittaa ääni- ja videopuheluita jopa 32 henkilön kanssa, jakaa näyttösi, nauttia elokuvista ja musiikista yhdessä ja paljon muuta.

FaceTimen käyttäminen Macissa

Macin FaceTimen avulla voit soittaa video- ja äänipuheluita, luoda helposti linkin kutsuaksesi muita puheluun, vaihtaa mikrofonin ja kameran tiloja ja paljon muuta.

FaceTime-puhelun siirtäminen

Voit nyt siirtää FaceTime-puhelut saumattomasti Macista iPhoneen tai iPadiin ja päinvastoin Handoffin avulla.

Tee enemmän

Yhdessä katsominen

Striimaa elokuvia ja tv-sarjoja kavereidesi kanssa käymiesi FaceTime-puheluiden aikana. Synkronoitu toisto ja säätimet pitävät kaikki samassa näkymässä, ja äänentoisto mukautuu puheesi mukaan.

Yhdessä kuunteleminen

Kokoa yhteen kaverisi musiikin kuuntelua varten. Koko ryhmä näkee, mikä kappale on tulossa seuraavaksi, ja voi lisätä kappaleita yhteiseen jonoon synkronoidun toiston ja helppokäyttöisten säätimien avulla.

Näytön jakaminen

Jaa näyttösi tai vain tietty appi samalla, kun jatkat FaceTime-puhelua. Tee yhteistyötä muiden kanssa, katsele kuvia, ja paljon muuta.

Muotokuvatilan käyttäminen

Voit ottaa Muotokuvatilan käyttöön FaceTime-puhelun aikana niin, että taustaa sumennetaan automaattisesti, jotta katseet kiinnittyvät itseesi.

Tilaäänen käyttäminen

Tilaääni sijoittaa FaceTime-puhelun äänet tilaan ja luo vaikutelman, että kaverisi ja perheenjäsenesi ovat kanssasi samassa huoneessa.

Taustaäänen suodattaminen

Puheäänen eristys -tila estää taustaäänet, ja Laaja spektri -tila sisällyttää puheluun kaikki ympäristön äänet.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.