Apple ID:n luominen ja käytön aloittaminen

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin samalla Apple ID:llä ja salasanalla.

Joko sinulla on Apple ID?

Tarvitset vain yhden Apple ID:n, jolla voit käyttää kaikkia Applen palveluita. Ennen kuin luot uuden Apple ID:n, mieti, voitko jatkaa vanhan tilin käyttämistä. Muista, että et ehkä pysty siirtämään tietoja tai ostoksiasi vanhasta Apple ID:stä uuteen.

Jos et ole varma, onko sinulla vielä Apple ID:tä, voit selvittää asian täällä. Jos sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, voit vaihtaa nykyiseen Apple ID:hesi liitetyn osoitteen ja jatkaa sen käyttöä.

Luo Apple ID

Voit luoda Apple ID:n ottaessasi uuden laitteen käyttöön tai kirjautuessasi iTunesiin tai iCloudiin ensimmäistä kertaa. Voit myös siirtyä Apple ID -sivustoon ja valita Luo Apple ID.

Vaatimukset:

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Käytä samaa Apple ID:tä ja salasanaa aina kun sinua pyydetään kirjautumaan sisään Applen laitteeseen tai palveluun. Apple ID:si avulla voit

Tutustu kaikkiin toimintoihin ja palveluihin, joissa voit käyttää Apple ID:tä.

Hallinnoi Apple ID:täsi

Tarvitset Apple ID:tä kaikissa laitteissasi ja käyttämissäsi palveluissa, joten on tärkeää pitää tilitiedot ajan tasalla. Kirjaudu vain Apple ID -tilisivullesi aina kun haluat hallinnoida tiliäsi:

Auta meitä suojaamaan tiliäsi

Apple ID:si tietoturva ja tietosuoja ovat tärkeitä Applelle. Seuraavien toimenpiteiden avulla voit varmistaa, että tilisi tietosuoja ja tietoturva säilyvät:

FaceTime ei ole saatavilla kaikilla alueilla tai kaikissa maissa.