Apple ID:n määritetyn syntymäajan päivittäminen

On tärkeää, että määrität Apple ID:llesi oikean syntymäajan. Sitä käytetään Perhejaon kaltaisissa toiminnoissa, ja joissain tapauksissa sen avulla voit myös nollata salasanasi.

Syntymäajan muokkaaminen

Jos sinun on muutettava jonkun alle 13-vuotiaan syntymäaikaa, noudata näitä ohjeita.*

Verkko

1. Kirjaudu sisään osoitteessa appleid.apple.com.

2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot ja sitten Syntymäaika.

3. Päivitä syntymäaikasi ja klikkaa Tallenna. Jos olet muuttamassa lapsen syntymäaikaa, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Apple ID:si luontitavasta riippuen sinun pitää ehkä antaa lisätietoja tai vaihtaa Apple ID:n käyttäjätunnuksesi matkapuhelinnumerosta sähköpostiosoitteeksi.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > [nimesi].

2. Napauta Nimi, puhelin, sähköposti. Sinun täytyy ehkä antaa Apple ID:si salasana.

3. Napauta Vaihda syntymäaika tai Syntymäaika.

4. Päivitä syntymäaikasi ja napauta sitten Valmis. Jos olet muuttamassa lapsen syntymäaikaa, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Lapsen syntymäajan muuttaminen

Jos haluat muuttaa syntymäaikaa niin, että ikä on alle 13 vuotta*, sinun täytyy olla Perhejako-ryhmän jäsen ja perheen järjestäjän täytyy hyväksyä muutos. Kun syntymäaikaa on muutettu niin, että ikä on alle 13 vuotta, sitä ei voi muokata.* Lue lisätietoja Perhejaosta.

1. Päivitä syntymäaika.

2. Lähetä sähköpostitse pyyntö perheen järjestäjälle näytön ohjeiden mukaisesti.

3. Perheen järjestäjä saa sähköpostitse ohjeet pyynnön hyväksymiseksi.