Apple ID:n salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa Apple ID:n salasanan toimimalla seuraavasti.

Apple ID:n salasanan vaihtaminen iPhonessa, iPadissa, Apple Watchissa tai Apple Vision Prossa

1. Napauta Asetukset > [nimesi] > Kirjautuminen ja suojaus.

2. Napauta Vaihda salasana.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-sign-in-security-2
  3. Anna nykyinen salasana tai laitteen pääsykoodi ja anna sitten uusi salasana ja vahvista se. Unohditko salasanasi?

4. Napauta Vaihda tai Vaihda salasana.

Lapsen Apple ID:n salasanan vaihtaminen

Jos käytössäsi on iPhone, iPad tai Apple Vision Pro, jossa on iOS:n, iPadOS:n tai visionOS:n uusin versio ja jossa on laitettu päälle kaksiosainen todennus Apple ID:lle, voit vaihtaa lapsen tilin Apple ID:n salasanan Perhejako-ryhmässä.

1. Napauta Asetukset > Perhe > lapsesi tili.

2. Napauta Apple ID ja salasana.

3. Napauta Vaihda tilin [lapsen nimi] salasana.

4. Anna laitteesi pääsykoodi ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Lue lisätietoja alle 13-vuotiaan lapsesi Apple ID -tilistä (ikä vaihtelee alueittain)

Apple ID:n salasanan vaihtaminen Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja valitse sitten nimesi.

2. Valitse Kirjautuminen ja suojaus.

3. Valitse Vaihda salasana. Ennen Apple ID:n salasanan nollaamista joudut antamaan salasanan, jolla Macisi lukitus avataan.

macos-sonoma-system-settings-apple-id-sign-in-security-2.

Apple ID:n salasanan vaihtaminen verkossa

1. Kirjaudu sisään osoitteessa appleid.apple.com.

2. Valitse Kirjautuminen ja suojaus -osiosta Salasana.

safari-16-4-appleid-apple-com-sign-in-security
  3. Anna nykyinen salasana ja anna sitten uusi salasana ja vahvista se. Unohditko salasanasi?

4. Valitse Vaihda salasana.