Työn jatkaminen muissa laitteissa Handoffin avulla

Handoffin avulla voit aloittaa työn yhdellä laitteella ja vaihtaa sitten toiseen lähellä olevaan laitteeseen ja jatkaa siitä, mihin jäit.

Handoffin ottaminen käyttöön

Voit käyttää Handoffia sellaisella Macilla, iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Apple Watchilla, joka täyttää jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimukset. Handoff toimii, kun laitteesi ovat lähellä toisiaan ja määritetty seuraavasti:

• Jokaisella laitteella on kirjauduttu iCloudiin käyttämällä samaa Apple ID:tä.
    Katso Apple Watchin käyttämä Apple ID avaamalla iPhonen Apple Watch -appi ja valitsemalla Yleiset > Apple ID.
  • Jokaisessa laitteessa on Bluetooth käytössä.
  • Jokaisessa laitteessa on Wi-Fi käytössä.
  • Jokaisessa laitteessa on Handoff käytössä.

Voit ottaa Handoffin laitteissasi käyttöön seuraavasti:

• Mac: Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Yleiset. Valitse Salli Handoff-toiminto Macin ja iCloud-laitteiden välillä.
  • iPhone, iPad tai iPod touch: valitse Asetukset > Yleiset > Handoff ja laita sitten Handoff päälle.
  • Apple Watch: napauta iPhonen Apple Watch -apissa Yleiset ja valitse sitten Ota Handoff käyttöön.
    Apple Watch tukee siirtämistä kellosta iPhoneen tai kellosta Maciin, jossa on OS X Yosemite tai uudempi.

Kun otat Handoffin käyttöön, myös universaali leikepöytä otetaan käyttöön.

Handoffin käyttäminen

1. Avaa Handoffin kanssa yhteensopiva ohjelma.
    Handoffin kanssa yhteensopivia ohjelmia ovat esimerkiksi Mail, Kartat, Safari, Muistutukset, Kalenteri, Yhteystiedot, Pages, Numbers, Keynote ja monet muiden valmistajien ohjelmat.
  2. Aloita ohjelmassa jokin tehtävä, kuten sähköpostin tai dokumentin kirjoittaminen.
  3. Jatka tehtävää toisella laitteella:
    • Jos vaihdat Maciin, klikkaa ohjelman kuvaketta Dockissa:
    • Jos vaihdat iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, avaa Apinvaihtaja, aivan kuin appien välillä vaihdettaessa, ja napauta sitten näytön alalaidassa olevaa apin banneria.