Töiden jatkaminen muissa laitteissa Handoffin avulla

Handoffin avulla voit aloittaa työn yhdellä laitteella ja vaihtaa sitten toiseen lähellä olevaan laitteeseen ja jatkaa siitä, mihin jäit.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Handoffin ottaminen käyttöön

Voit käyttää Handoffia Macilla, iPhonella, iPadilla ja Apple Watchilla, joka täyttää jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimukset. Handoff toimii, kun laitteesi ovat lähellä toisiaan ja määritetty seuraavasti.

• Jokaisella laitteella on kirjauduttu iCloudiin käyttämällä samaa Apple ID:tä.

• Katso Apple Watchin käyttämä Apple ID avaamalla iPhonen Apple Watch ‑appi ja valitsemalla Yleiset > Apple ID.

• Jokaisessa laitteessa on Bluetooth ja Wi-Fi käytössä.

• Jokaisessa laitteessa on Handoff käytössä.

• Mac, jossa on macOS Ventura tai uudempi: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sivupalkista Yleiset ja sitten oikealta AirDrop ja Handoff. Laita päälle Salli Handoff-toiminto Macin ja iCloud-laitteiden välillä.

• Mac, jossa on aiempi macOS-versio: valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikkaa Yleiset ja valitse Salli Handoff-toiminto Macin ja iCloud-laitteiden välillä.

• iPhone tai iPad: valitse Asetukset > Yleiset > AirPlay ja Handoff ja laita sitten Handoff päälle.

• Apple Watch: napauta iPhonen Apple Watch ‑apissa Yleiset ja laita päälle Ota Handoff käyttöön. Apple Watch tukee siirtämistä kellosta iPhoneen tai Maciin.

Handoffin käyttäminen

1. Avaa Handoffin kanssa yhteensopiva appi.

• Handoffin kanssa yhteensopivia appeja ovat esimerkiksi Safari, Mail, Kartat, Muistutukset, Kalenteri, Yhteystiedot, Pages, Numbers, Keynote, FaceTime* ja monet muiden valmistajien apit.

2. Aloita apissa jokin tehtävä, kuten sähköpostin tai dokumentin kirjoittaminen.

3. Jos haluat vaihtaa Maciin, klikkaa apin Handoff-kuvaketta Dockissa.

No alt supplied for Image
  4. Jos haluat vaihtaa iPhoneen tai iPadiin, avaa apinvaihtaja samalla tavalla kuin josswitching between apps, then tap the app banner at the bottom of the screen.

No alt supplied for Image

* Handoffin käyttäminen FaceTimessa edellyttää macOS Venturaa tai uudempaa, iOS 16:ta tai uudempaa ja iPadOS 16:ta tai uudempaa.