Töiden jatkaminen muissa laitteissa Handoffin avulla

Handoffin avulla voit aloittaa työn yhdellä laitteella ja vaihtaa sitten toiseen lähellä olevaan laitteeseen ja jatkaa siitä, mihin jäit.

iPhone ja MacBook Air, joissa molemmissa näkyy sama työn alla oleva sähköpostiviesti

Handoffin ottaminen käyttöön

Voit käyttää Handoffia sellaisella Macilla, iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Apple Watchilla, joka täyttää jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimukset. Handoff toimii, kun laitteesi ovat lähellä toisiaan ja määritetty seuraavasti:

• Jokaisella laitteella on kirjauduttu iCloudiin käyttämällä samaa Apple ID:tä.
    Katso Apple Watchin käyttämä Apple ID avaamalla iPhonen Apple Watch -appi ja valitsemalla Yleiset > Apple ID.
  • Jokaisessa laitteessa on Bluetooth käytössä.
  • Jokaisessa laitteessa on Wi-Fi käytössä.
  • Jokaisessa laitteessa on Handoff käytössä.

Voit ottaa Handoffin laitteissasi käyttöön seuraavasti:

• Mac: Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Yleiset. Valitse Salli Handoff-toiminto Macin ja iCloud-laitteiden välillä.
  • iPhone, iPad tai iPod touch: valitse Asetukset > Yleiset > AirPlay ja Handoff ja laita sitten Handoff päälle.
  • Apple Watch: napauta iPhonen Apple Watch -apissa Yleiset ja valitse sitten Ota Handoff käyttöön. (Apple Watch tukee siirtämistä kellosta iPhoneen tai Maciin.)

Handoffin käyttäminen

1. Avaa Handoffin kanssa yhteensopiva appi.
    Handoffin kanssa yhteensopivia appeja ovat esimerkiksi Mail, Kartat, Safari, Muistutukset, Kalenteri, Yhteystiedot, Pages, Numbers, Keynote ja monet muiden valmistajien apit.
  2. Aloita apissa jokin tehtävä, kuten sähköpostin tai dokumentin kirjoittaminen.
  3. Jatka toisella laitteella:
    • Jos vaihdat Maciin, klikkaa apin Handoff-kuvaketta Dockissa:
      macOS:n Dock, jossa näkyy Mail-apin kuvake ja iPhonesta-nimiö
    • Jos vaihdat iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, avaa Apinvaihtaja, aivan kuin appien välillä vaihdettaessa, ja napauta sitten näytön alalaidassa olevaa apin banneria.
      iPhonen Apinvaihtaja-näyttö, jossa on Mail-apin banneri ”John’s MacBook Pro”