FaceTimen käyttämien Macissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit soittaa Macista video- ja äänipuheluita FaceTimella.

Macin FaceTime-ohjelma

FaceTime-ohjelman kuvake

Jos haluat käyttää FaceTimea Macissa, toimi seuraavasti:

• Muodosta internet-yhteys.
  • Kirjaudu Apple ID:lläsi FaceTimeen.
  • Varmista, että sinulla on sisäinen tai liitetty mikrofoni FaceTime-äänipuheluita ja sisäinen tai liitetty kamera FaceTime-videopuheluita varten.

FaceTimen käyttöönotto

1. Avaa FaceTime-ohjelma.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi sisään.

Jos et halua saada FaceTime-puheluita Macilla, valitse FaceTime > Laita FaceTime pois päältä.

jakajarivi

FaceTime-puhelun soittaminen

1. Avaa FaceTime-ohjelma.
  2. Kirjoita hakukenttään sen henkilön nimi, puhelinnumero tai sähköpostiosoite, jolle haluat soittaa.        Haku yhteystiedoista FaceTime-ohjelmassa
  3. Soita puhelu:
    • Jos haluat soittaa FaceTime-videopuhelun, klikkaa FaceTime-videopuhelupainike.
    • Jos haluat soittaa FaceTime-äänipuhelun, klikkaa FaceTime-äänipuhelupainike.
    • Sirin käyttäminen. Klikkaa valikkorivin oikeassa yläkulmassa Siri-painike ja sano sitten jotain, esimerkiksi ”FaceTime Liisa” tai ”FaceTime-äänipuhelu Liisa”.

jakajarivi

Saapuva FaceTime-puhelu

FaceTime-puhelun soittaminen tai siihen vastaaminen

Kun joku soittaa sinulle FaceTimella, näytön oikeaan yläkulmaan ilmestyy ilmoitus.

Kun FaceTime-puhelu saapuu:

• Klikkaa Hyväksy tai Hylkää. Jos klikkaat Hylkää-vaihtoehdon vieressä Käännetty poisjääntimerkki, voit lähettää iMessage-viestin tai asettaa muistutuksen soittaa myöhemmin takaisin.
  • Hyväksy tai hylkää puhelu Touch Barilla.

jakajarivi

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.