Apple ID:n hallinta

Näiden ohjeartikkeleiden avulla voit käyttää Apple ID:tä tai vaihtaa sen.

Mikä Apple ID on?

Apple ID on henkilökohtainen tili, jolla käytät Applen palveluita, kuten App Storea, iTunes Storea, iCloudia, iMessagea, Apple Online Storea ja FaceTimea. Se on sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmä, jolla kirjaudut sisään Applen palveluihin. Sen avulla määrität myös yhteys-, maksu- ja suojaustietosi.

Tilitietojen muuttaminen

Tilin tietoturva

On erittäin tärkeää, että pidät Apple ID:si tietoturvasta huolta. Vain sinun itse tulisi voida vaihtaa sen salasana, ostaa sisältöä iTunesista ja App Storesta sekä kirjautua palveluihin, esimerkiksi iCloudiin, iMessageen ja Etsi iPhoneni -toimintoon.

Jos aiot myydä tai luovuttaa laitteesi

Varmista, että kirjaudut Apple ID:stä ulos, jos aiot myydä tai luovuttaa laitteesi.

Lisäohjeet

Pyydä apua, jos unohdit turvakysymykset tai salasanan, tilisi on lukittu tai sinun pitää ottaa yhteys Apple-tukeen.