Apple ID:n käyttöönotto iTunesissa

Eikö sinulla ole Apple ID:tä? Opi luomaan Apple ID ja ottamaan se käyttöön iTunesissa, jotta voit tehdä ostoksia iTunes Storessa ja käyttää kaikkia muita Applen palveluita.

Sisällön ostamiseen ja lataamiseen iTunes Storesta tarvitaan Apple ID. Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita. Jos olet käyttänyt muita Applen palveluita (esimerkiksi iCloudia tai Mac App Storea) tai jos olet tehnyt ostoksia Apple Online Storessa, kirjaudu iTunes Storeen samalla Apple ID:llä.

Ennen kuin luot uuden Apple ID:n, selvitä, onko sinulla jo sellainen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sen iTunesissa tietokoneella tai iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Apple ID:n luominen iTunesissa

1. Avaa iTunes. Jos sinulla ei ole iTunesia, voit ladata sen.
  2. Valitse Store-valikosta Luo Apple ID ja sitten Jatka.
  3. Lue ja hyväksy käyttöehdot ja Applen tietosuojakäytäntö.
  4. Luo uusi Apple ID täyttämällä lomake. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si. Lomakkeessa pyydetään myös vastauksia tietoturvaa parantaviin suojauskysymyksiin sekä valinnaista varasähköpostiosoitetta. Varasähköpostiosoitteen antamista suositellaan.
  5. Kun olet täyttänyt lomakkeen, klikkaa Jatka.
  6. Jos saat ilmoituksen, että syötetty sähköpostiosoite on jo yhdistetty Apple ID:seen, noudata näitä ohjeita olemassa olevan Apple ID:n käyttämiseksi.
  7. Anna luottokortti- ja laskutustietosi ja klikkaa sitten Jatka. Veloitamme vain tekemistäsi ostoksista.
  8. Vahvista sähköpostiosoitteesi. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Sähköpostiosoitteen vahvistamisen jälkeen voit kirjautua sisään iTunes Storeen ja muihin Applen palveluihin uudella Apple ID:llä.

Apple ID:n luominen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Valitse Koti-valikosta Asetukset > iTunes- ja App Store.
  2. Valitse Luo uusi Apple ID. Jos jollakin Apple ID:llä on jo kirjauduttu sisään ja haluat luoda uuden Apple ID:n iTunesin ja App Storen käyttöä varten, sinun on siirryttävä Apple ID -verkkosivustoon uuden Apple ID:n luontia varten.
  3. Valitse Storen maa, joka vastaa maksutapasi laskutusosoitetta, ja napauta sitten Seuraava.
  4. Lue käyttöehdot ja Applen tietosuojakäytäntö ja napauta sitten Hyväksy.
  5. Luo uusi Apple ID täyttämällä lomake ja napauta sitten Seuraava. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si. Lomakkeessa pyydetään myös vastauksia tietoturvaa parantaviin suojauskysymyksiin sekä valinnaista varasähköpostiosoitetta. Varasähköpostiosoitteen antamista suositellaan.
  6. Jos yrität luoda tiliä nykyisellä Apple ID:llä (esimerkiksi iCloud-sähköpostiosoitteella), saat viestin, jonka mukaan sähköpostiosoitteesi on jo Apple ID. Valitse Jatka ja valitse seuraavalla sivulla Käytä olemassa olevaa tunnusta.
  7. Anna luottokortti- ja laskutustietosi ja napauta sitten Valmis. Luottokorttiasi ei veloiteta, ennen kuin teet ostoksia.
  8. Vahvista sähköpostiosoitteesi. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi toimimalla annettujen ohjeiden mukaan. Lue, mitä tehdä, jos sinun on otettava sähköposti käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Sähköpostiosoitteen vahvistamisen jälkeen voit kirjautua sisään iTunes- ja App Storeen ja muihin Applen palveluihin uudella Apple ID:llä.

Jos haluat muuttaa tilitietojasi, kuten Apple ID:täsi, maksutietojasi tai laskutusosoitettasi, valitse Asetukset > iTunes- ja App Store ja napauta Apple ID:täsi. Napauta Näytä tili -kohtaa, kun saat kehotteen.

Sinulta saatetaan pyytää uudelleen salasanaasi.

Jos haluat kirjautua ulos iTunes- ja App Storesta, valitse Asetukset > iTunes- ja App Store, napauta Apple ID:täsi ja napauta Kirjaudu ulos.

Lisätietoja

Muokattu viimeksi: