Uuden Apple ID:n luominen

Voit nauttia kaikista Applen palveluista samalla Apple ID:llä. Tarvitset vain koko nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Etkö ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, vai oletko unohtanut sen? Jos haluat tarkistaa Apple ID:si, anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteessa iforgot.apple.com

Apple ID:n luominen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Apple ID:n luominen laitteen käyttöönoton yhteydessä

1. Napauta Unohtuiko salasana tai tarvitsetko Apple ID:n?
  2. Napauta Luo ilmainen Apple ID.
  3. Valitse syntymäaikasi ja anna nimesi. Napauta Seuraava.
  4. Napauta Käytä nykyistä sähköpostiosoitetta tai Hanki ilmainen iCloud-sähköpostiosoite.
  5. Vahvista sähköpostiosoitteesi ja ota kaksiosainen todennus käyttöön toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan, kun sinua kehotetaan tekemään niin. Jos päätät ohittaa tämän vaiheen, sinua pyydetään tekemään tämä myöhemmin Asetuksissa.

Apple ID:n luominen laitteen App Storessa

1. Avaa App Store ja napauta sisäänkirjautumispainiketta .
  2. Valitse Luo uusi Apple ID. Jos et näe tätä valintaa, varmista, että olet kirjautunut ulos iCloudista.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si.*
  4. Syötä luottokortti- ja laskutustietosi, ja napauta sitten Seuraava. Voit myös valita Ei mitään -vaihtoehdon. Lue, mitä tehdä, jos Ei mitään -vaihtoehtoa ei näy tai et voi valita sitä. Sinua ei veloiteta, ennen kuin teet ostoksen.
  5. Vahvista puhelinnumerosi. Tämä voi tarvittaessa auttaa sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ja palauttamaan tilisi. Napauta Seuraava.
  6. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi.

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, voit kirjautua Apple ID:lläsi iTunes Storeen, App Storeen ja muihin Applen palveluihin, kuten iCloudiin.

* Manner-Kiinassa sinun on mahdollisesti annettava +86-alkuinen puhelinnumero Apple ID:tä varten. Voit muuttaa numeron myöhemmin tai voit muuttaa maasi tai alueesi sellaiseksi, joka ei edellytä sitä. Tätä numeroa käytetään vain vahvistustarkoituksiin.

Apple ID:n luominen Macilla

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Klikkaa Luo Apple ID ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si.*
  4. Syötä luottokortti- ja laskutustietosi, ja klikkaa sitten Jatka. Voit myös valita Ei mitään -vaihtoehdon. Lue, mitä tehdä, jos Ei mitään -vaihtoehtoa ei näy tai et voi valita sitä. Sinua ei veloiteta, ennen kuin teet ostoksen.
  5. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi.

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, voit kirjautua uudella Apple ID:lläsi App Storeen ja muihin Applen palveluihin, esimerkiksi iCloudiin.

* Manner-Kiinassa sinun on mahdollisesti annettava +86-alkuinen puhelinnumero Apple ID:tä varten. Voit muuttaa numeron myöhemmin tai voit muuttaa maasi tai alueesi sellaiseksi, joka ei edellytä sitä. Tätä numeroa käytetään vain vahvistustarkoituksiin.

Apple ID:n luominen Windows-tietokoneella

1. Avaa Windowsin iTunes. Varmista, että käytössäsi on uusin versio.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Kirjaudu sisään. Klikkaa Luo uusi Apple ID.
  3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si.*
  4. Syötä luottokortti- ja laskutustietosi, ja klikkaa sitten Jatka. Voit myös valita Ei mitään -vaihtoehdon. Lue, mitä tehdä, jos Ei mitään -vaihtoehtoa ei näy tai et voi valita sitä. Veloitamme vain tekemistäsi ostoksista.
  5. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi.

* Manner-Kiinassa sinun on mahdollisesti annettava +86-alkuinen puhelinnumero Apple ID:tä varten. Voit muuttaa numeron myöhemmin tai voit muuttaa maasi tai alueesi sellaiseksi, joka ei edellytä sitä. Tätä numeroa käytetään vain vahvistustarkoituksiin.

Apple ID:n luominen toisella laitteella

Jos haluat luoda Apple ID:n Apple TV:ssä, Android-laitteella, älytelevisiossa tai suoratoistolaitteella, voit yleensä toimia näytöllä annettujen ohjeiden mukaan ja antaa koko nimesi, syntymäaikasi, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron ja maksutavan. Jos otat Apple TV -apin käyttöön älytelevisiossasi, sinut saatetaan uudelleenohjata osoitteeseen activate.apple.com Apple ID:n luontia varten. Voit luoda Apple ID:n myös verkossa toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Apple ID:n luominen verkossa

1. Siirry osoitteeseen appleid.apple.com ja klikkaa Luo Apple ID.
    Näyttökuva appleid.apple.com-sivustosta, jolla näkyy näytön keskellä Applen logo ja sitä ympäröivät samankeskiset värilliset ympyrät.
  2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si.*
  3. Anna puhelinnumero, joka on aina käytettävissäsi.
  4. Tilaa halutessasi Applen päivitykset valitsemalla valintaruudut. Näin pysyt ajan tasalla viimeisimmistä Applen uutisista, ohjelmistoista, tuotteista ja palveluista.
  5. Klikkaa Jatka.
  6. Vahvista sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, voit kirjautua uudella Apple ID:lläsi iTunes Storeen ja muihin Applen palveluihin, kuten iCloudiin.

* Manner-Kiinassa sinun on mahdollisesti annettava +86-alkuinen puhelinnumero Apple ID:tä varten. Voit muuttaa numeron myöhemmin tai voit muuttaa maasi tai alueesi sellaiseksi, joka ei edellytä sitä. Tätä numeroa käytetään vain vahvistustarkoituksiin.

Jos näet viestin, jonka mukaan sinun on kirjauduttava sisään iTunesiin

Jos olet luonut uuden Apple ID:n verkossa ja näet viestin, jonka mukaan sinun on kirjauduttava sisään iTunesiin, noudata seuraavia laitettasi koskevia ohjeita:

Lisätietoja

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.