Apple ID:n käyttöönotto iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa, Apple Musicissa ja Apple Newsissa

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten iTunes Storea, App Storea, iBooks Storea, iCloudia, iMessagea, Apple Musicia tai Apple Newsia. Voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin samalla Apple ID:llä ja salasanalla.

Sisällön ostamiseen ja lataamiseen iTunes Storesta tarvitaan Apple ID. Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita. Jos olet käyttänyt muita Applen palveluita, kuten iCloudia, tai jos olet ostanut ohjelmia Mac App Storesta tai tuotteita Apple Online Storesta, sinun ei tarvitse luoda uutta Apple ID:tä. Voit kirjautua iTunes Storeen samalla Apple ID:llä.

Jos olet käyttänyt Applen palveluita iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla, tarkista, onko sinulla jo Apple ID.

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Kirjaudu sisään. Klikkaa Luo uusi Apple ID.
  3. Lue ja hyväksy käyttöehdot sekä Applen tietosuojakäytäntö.
  4. Luo uusi Apple ID täyttämällä lomake. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si. Lomakkeessa on myös tietoturvaa parantavia turvakysymyksiä.
  5. Kun olet täyttänyt lomakkeen, klikkaa Jatka.
    Jos saat ilmoituksen, että syötetty sähköpostiosoite on jo yhdistetty Apple ID:seen, noudata näitä ohjeita olemassa olevan Apple ID:n käyttämiseksi.
  6. Syötä luottokortti- ja laskutustietosi, ja klikkaa sitten Jatka. Veloitamme vain tekemistäsi ostoksista. Voit muuttaa maksutietojasi tai poistaa ne myöhemmin.
  7. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Sähköpostiosoitteen vahvistamisen jälkeen voit kirjautua sisään iTunes Storeen ja muihin Applen palveluihin, kuten iCloudiin, uudella Apple ID:llä.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -ohjelma.
  2. Vieritä alalaitaan ja napauta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Luo uusi Apple ID.
  4. Valitse maa tai alue, joka vastaa ilmoittamasi maksutavan laskutusosoitetta, ja napauta sitten Seuraava.
  5. Lue käyttöehdot ja Applen tietosuojakäytäntö ja napauta sitten Hyväksy. Napauta pyydettäessä Hyväksy uudelleen.
  6. Luo uusi Apple ID:si täyttämällä lomake, ja napauta sitten Seuraava. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si. Lomakkeessa on myös tietoturvaa parantavia turvakysymyksiä.
    Jos yrität luoda tiliä nykyisellä Apple ID:llä, saat viestin, jonka mukaan sähköpostiosoitteesi on jo Apple ID. Napauta Jatka ja napauta sitten Käytä nykyistä Apple ID:tä.
  7. Syötä luottokortti- ja laskutustietosi, ja napauta sitten Valmis. Luottokorttiasi ei veloiteta, ennen kuin teet ostoksia. Voit muuttaa maksutietojasi tai poistaa ne myöhemmin.
  8. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi toimimalla annettujen ohjeiden mukaan. Lue, mitä tehdä, jos sinun täytyy määrittää sähköpostitili iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Sähköpostiosoitteen vahvistamisen jälkeen voit kirjautua sisään iTunes Storeen, App Storeen ja muihin Applen palveluihin, kuten iCloudiin, uudella Apple ID:llä.