Apple ID:n käyttöönotto iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa ja Apple Musicissa

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten iTunes Storea, App Storea, iBooks Storea tai Apple Musicia. Voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin samalla Apple ID:llä ja salasanalla.

Sisällön ostamiseen ja lataamiseen iTunes Storesta tarvitaan Apple ID. Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita. Jos olet käyttänyt muita Applen palveluita, kuten iCloudia, tai jos olet ostanut ohjelmia Mac App Storesta tai tuotteita Apple Online Storesta, sinun ei tarvitse luoda uutta Apple ID:tä. Voit kirjautua iTunes Storeen samalla Apple ID:llä.

Jos olet käyttänyt Applen palveluita iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla, tarkista, onko sinulla jo Apple ID.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes. Varmista, että tietokoneessasi on iTunesin uusin versio.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Kirjaudu sisään. Klikkaa Luo uusi Apple ID.
  3. Lue ja hyväksy käyttöehdot ja Applen tietosuojakäytäntö.
  4. Luo uusi Apple ID täyttämällä lomake. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si. Lomakkeessa pyydetään myös vastauksia tietoturvaa parantaviin suojauskysymyksiin sekä valinnaista varasähköpostiosoitetta. Varasähköpostiosoitteen antamista suositellaan.
  5. Kun olet täyttänyt lomakkeen, klikkaa Jatka.
    Jos saat ilmoituksen, että syötetty sähköpostiosoite on jo yhdistetty Apple ID:seen, noudata näitä ohjeita olemassa olevan Apple ID:n käyttämiseksi.
  6. Anna luottokortti- ja laskutustietosi ja klikkaa sitten Jatka. Veloitamme vain tekemistäsi ostoksista. Voit muuttaa maksutietojasi tai poistaa ne myöhemmin.
  7. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi toimimalla annettujen ohjeiden mukaan.

Sähköpostiosoitteen vahvistamisen jälkeen voit kirjautua sisään iTunes Storeen ja muihin Applen palveluihin, kuten iCloudiin, uudella Apple ID:llä.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttäminen

1. Avaa iTunes Store -ohjelma.
  2. Vieritä alalaitaan ja napauta Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Luo uusi Apple ID.
  4. Valitse maa, joka vastaa maksutapasi laskutusosoitetta, ja napauta sitten Seuraava.
  5. Lue käyttöehdot ja Applen tietosuojakäytäntö ja napauta sitten Hyväksy. Napauta pyydettäessä Hyväksy uudelleen.
  6. Luo uusi Apple ID täyttämällä lomake ja napauta sitten Seuraava. Antamasi sähköpostiosoite on uusi Apple ID:si. Lomakkeessa pyydetään myös vastauksia tietoturvaa parantaviin suojauskysymyksiin sekä valinnaista varasähköpostiosoitetta. Varasähköpostiosoitteen antamista suositellaan.
    Jos yrität luoda tiliä nykyisellä Apple ID:llä, saat viestin, jonka mukaan sähköpostiosoitteesi on jo Apple ID. Napauta Jatka ja kirjaudu sitten sisään napauttamalla seuraavalla sivulla Käytä nykyistä Apple ID:tä.
  7. Anna luottokortti- ja laskutustietosi ja napauta sitten Valmis. Luottokorttiasi ei veloiteta, ennen kuin teet ostoksia. Voit muuttaa maksutietojasi tai poistaa ne myöhemmin.
  8. Etsi sähköpostistasi Applen lähettämä vahvistussähköpostiviesti ja vahvista sähköpostiosoitteesi toimimalla annettujen ohjeiden mukaan. Lue, mitä tehdä, jos sinun on otettava sähköposti käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Sähköpostiosoitteen vahvistamisen jälkeen voit kirjautua sisään iTunes Storeen, App Storeen ja muihin Applen palveluihin, kuten iCloudiin, uudella Apple ID:llä.

Lisätietoja

Muokattu viimeksi: