Apple TV- tai Apple TV+ ‑apin hankkiminen älytelevisioon tai striimauslaitteeseen

Lue, miten voit ottaa Apple TV -apin tai Apple TV+ -apin käyttöön yhteensopivassa laitteessa.

Apple TV -apin tai Apple TV+ -apin hankkiminen

1. Siirry laitteesi App Storeen ja hae Apple TV -appi tai Apple TV+ -appi. Jos et näe etsimääsi appia, tarkista laitteen yhteensopivuus.1

2. Lataa appi.

3. Avaa appi ja suorita käyttöönotto loppuun ohjeiden mukaan.

• Kirjaudu sisään mobiililaitteella: skannaa TV:n näytöllä näkyvä QR-koodi puhelimesi kameralla tai siirry osoitteeseen link.apple.com Noudata sitten laitteen ohjeita.

• Kirjaudu sisään tällä TV:llä: kirjaudu sisään manuaalisesti Apple ID:llä television kaukosäätimen avulla ja viimeistele käyttöönotto.

Jos et pysty katsomaan sisältöä, sinun täytyy ehkä valmistella Apple ID:si ostoksia varten.

Eikö sinulla ole Apple ID:tä? Lue, miten voit luoda uuden Apple ID:n. Jos olet unohtanut Apple ID:si salasanan, lue, miten voit nollata sen.

Apple TV -apin tai Apple TV+ -apin nollaaminen

Apple TV- tai Apple TV+ ‑apin nollaaminen poistaa henkilökohtaiset tietosi ja palauttaa apin alkuperäisasetuksiin. Jos aiot myydä tai luovuttaa laitteen tai poistaa apin asennuksen, haluat ehkä nollata sen ensin.

1. Avaa Apple TV -appi tai Apple TV+ -appi.

2. Siirry Asetukset-kohtaan.

3. Valitse Nollaa-vaihtoehto.

Jos kadotit laitteesi tai et voi käyttää sitä, mutta olet edelleen kirjautuneena Apple TV -appiin tai Apple TV+ -appiin, poista laite Apple ID -laiteluettelostasi.

Jos nollaat Apple TV -apin tai Apple TV+ -apin älytelevisiossa, jolla olet kirjautunut myös Apple Music -appiin, Apple Music -appi palautetaan sen alkuperäisasetuksiin.

Tarvitsetko apua?

• Lisätietoja äly-TV:n tai striimauslaitteen Apple TV- tai Apple TV+ ‑apista on artikkelissa Apple TV ‑apin käyttöopas.

• Jos sinulla on ongelmia Apple TV- tai Apple TV+ ‑apin asennuksessa tai sen yhdistämisessä internetiin äly-TV:ssä tai striimauslaitteessa, ota yhteyttä valmistajaan.

1. Apple TV- ja Apple TV+ ‑apin saatavuus voi vaihdella maittain ja alueittain. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla. Myös Apple TV -apin ja Apple TV+ -apin ominaisuudet ja tuetut laitteet saattavat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

2. Yhdysvalloissa voit tilata Apple TV+:n Amazon Fire TV:llä, mutta et voi ostaa muuta sisältöä Apple TV -apista.  Amazon Fire TV-laitteissa (muilla alueilla), Android TV- ja Sony TV -laitteissa ei voi ostaa sisältöä Apple TV -apista. Voit ostaa, vuokrata tai tilata sisällöt toisessa tuetussa laitteessa ja sitten katsoa niitä Amazon Fire TV-, Android TV- tai Sony TV -laitteen Apple TV -apissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.