Apple ID:n pitäminen käsillä Apple TV:ssä tehtäviä ostoja tai latauksia varten

Jos näet Apple TV:ssä Ei iTunes Store -tiliä -ilmoituksen tai et pysty hyväksymään käyttöehtoja, noudata seuraavia ohjeita. Sen jälkeen voit ladata appeja, tilata suoratoistopalveluita ja tehdä ostoksia Apple ID:lläsi.

Kirjautuminen verkossa

1. Siirry osoitteeseen tv.apple.com/fi/ tai music.apple.com/fi/.

2. Valitse Sign in (Kirjaudu sisään) ja kirjaudu sitten Apple ID:lläsi.

3. Suorita käyttöönotto loppuun noudattamalla ohjeita.

Jos käytät Apple TV -appia muussa kuin Applen laitteessa, voit myös kirjautua verkossa ja määrittää Apple ID:n.

Jos et vieläkään pysty tekemään ostosta Apple TV:llä

Yritä toimia uudelleen. Palaa sitten Apple TV:hen ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi. Viimeistele käyttöönotto hyväksymällä käyttöehdot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.