Jos näet Apple ID:n luominen epäonnistui- tai iCloudia ei voitu ottaa käyttöön -viestin

Lue, miten sinun on toimittava, jos näkyviin tulee varoitus, kun yrität ottaa iCloudin käyttöön iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa.

Jos näet Apple ID:n luominen epäonnistui -viestin

Jos näet Apple ID:n luominen epäonnistui -viestin, se tarkoittaa, että olet ylittänyt yhdellä laitteella yhden vuoden aikana iCloudilla käyttöön otettavissa olevien uusien Apple ID:iden määrän.

Jos näet iCloudia ei voitu ottaa käyttöön -viestin

Jos näet iCloudia ei voitu ottaa käyttöön -viestin, se tarkoittaa, että olet ylittänyt yhdellä laitteella yhden vuoden aikana iCloudilla käyttöön otettavissa olevien Apple ID:iden määrän.

Miksi näin tämän viestin?

Saatat nähdä tämän viestin, kun

• kirjaudut sisään Apple ID:llä, jonka loit aikaisemmin verkossa, Apple TV:ssä tai kolmannen osapuolen palvelussa, mutta jota et ole vielä ottanut käyttöön iCloudissa

• kirjaudut sisään Apple ID:llä, jolla on vain verkkokäyttöoikeudet iCloudiin

Mitä sinun pitäisi tehdä?

Jos sinulla on toinen iPhone, iPad, iPod touch tai Mac, voit yrittää ottaa iCloudin käyttöön Apple ID:llä kyseisessä laitteessa. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja aloita sitten iCloudin käyttö toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jos olet jo ottanut Apple ID:n käyttöön iCloudin kanssa, kirjaudu sisään kyseisellä Apple ID:llä. kirjaudu sisään kyseisellä Apple ID:llä.

Jos tarvitset edelleen apua

Jos haluat edelleen ottaa iCloudin käyttöön tällä Apple ID:llä, ota yhteyttä Apple-tukeen ja pyydä apua.