Kirjautuminen sisään Apple ID:llä

Apple ID on tili, jolla voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin ja saada kaikki laitteesi toimimaan saumattomasti yhdessä. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit käyttää muun muassa App Storea, iCloudia, iMessagea, Apple Musicia ja Apple TV+:aa.

Haluatko käyttää Kirjaudu sisään Applella -toimintoa muiden valmistajien apeissa tai sivustoissa? Lue, mitä tehdä

Kirjautuminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta Kirjaudu [laitteeseen].
  3. Anna Apple ID ja salasana.
  4. Anna pyydettäessä luotettuun laitteeseesi tai puhelinnumeroosi lähetetty kuusinumeroinen vahvistuskoodi ja viimeistele kirjautuminen.

Jos olet jo kirjautunut iCloudiin Apple Watchin pariksi liitetyssä iPhonessa, sinut kirjataan automaattisesti sisään kyseiseen Apple ID:hen. Lue lisätietoja siitä, miten voit ottaa Apple Watchin käyttöön ja kirjautua siihen

Kirjautuminen Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Kirjaudu sisään.
  3. Anna Apple ID ja salasana.
  4. Anna pyydettäessä luotettuun laitteeseesi tai puhelinnumeroosi lähetetty kuusinumeroinen vahvistuskoodi ja viimeistele kirjautuminen.

Kirjautuminen Apple TV:ssä

1. Valitse Koti-valikossa Asetukset.
  2. Valitse Käyttäjät ja tilit ja sitten Lisää uusi käyttäjä…
  3. Valitse Syötä uusi… ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Lue tietoja muutamista palveluista, joita voit käyttää Apple ID:llä Apple TV:ssä.

Jos käytät kaksiosaista todennusta Apple TV:ssä (2. tai 3. sukupolvi), sinun on ehkä annettava vahvistuskoodi salasanan kanssa. Lue, miten voit hankkia vahvistuskoodin luotetulla laitteella tai lähettää sen luotettuun puhelinnumeroon.

Kirjautuminen apeissa ja muissa laitteissa

Voit kirjautua Apple ID:llä joissakin muun valmistajan laitteissa, kun haluat käyttää Applen palveluita, esimerkiksi Apple Musicia ja Apple TV -appia.

Laitteesta riippuen sinun on ehkä käytettävä appikohtaista salasanaa.

Kirjautuminen muun muassa Apple Musicin ja Apple TV -apin käyttämiseksi muissa laitteissa

Voit kirjautua Apple Musiciin Androidissa tai Apple TV -appiin älytelevisiossa tai suoratoistolaitteessa.

Windows-tietokoneella voit kirjautua iTunesin Windows-versioon elokuvien ja TV-ohjelmien ostamista tai Apple Musicin kappaleiden kuuntelemista varten.

Kirjautuminen iCloudin käyttämiseksi muissa laitteissa

Windows-tietokoneella voit ottaa iCloudin Windows-version käyttöön ja kirjautua siihen muun muassa kuvien ja dokumenttien käyttöä varten.

Voit myös kirjautua selaimella iCloud.comiin. Ota selvää, mitkä iCloud.comin toiminnot ovat käytettävissä laitteessasi.

Kirjaudu sisään Applella -toiminnon käyttäminen muiden valmistajien apeissa ja sivustoissa

Jos näet ohjelmaan osallistuvassa muun valmistajan apissa tai sivustossa Kirjaudu sisään Applella -painikkeen, voit luoda tilin ja kirjautua sisään nopeasti nykyisellä Apple ID:lläsi. Lue, miten voit käyttää Kirjaudu sisään Applella -toimintoa.

Kun kirjaudut App Storeen ja muihin mediapalveluihin ensimmäisen kerran, sinun on ehkä lisättävä luottokortti tai muita maksutietoja. Et voi kirjautua App Storeen ja muihin mediapalveluihin useammalla kuin yhdellä Apple ID:llä samaan aikaan tai päivittää toisella Apple ID:llä ostettua sisältöä. Apple ID:si luomistavasta riippuen sinua saatetaan pyytää päivittämään kaksiosaiseen todennukseen yhteensopivassa laitteessa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.