Etsi iPhoneni, Etsi iPadini, Etsi Macini ja Etsi Apple Watchini

Ota Etsi iPhoneni -ohjelma käyttöön Apple-laitteissasi. Jos laitteesi katoavat, voit etsiä ne Etsi iPhoneni -ohjelmassa tai iCloud.comissa.

Etsi iPhoneni -ohjelman käyttöönottaminen

Ota Etsi iPhoneni -ohjelma käyttöön kaikissa laitteissasi, jotta voit etsiä kadonneet laitteesi.

Etsi iPhoneni -toiminnon käyttäminen

Kun kirjaudut sisään iCloud.comissa tai Etsi iPhoneni -ohjelmassa, voit tarkistaa kadonneen laitteen sijainnin kartalla tai soittaa kadonneessa laitteessa merkkiäänen. Kadonnut-tilassa voit lukita ja seurata laitetta tai poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi etäyhteyden välityksellä.

Entä jos laitettani ei siltikään löydy?

Jos epäilet, että iPhonesi, iPadisi, iPod touchisi, Macisi tai Apple Watchisi on kadonnut tai varastettu, voit yrittää etsiä sen ja suojata tietosi näiden ohjeiden avulla.