Kadonneen Apple-laitteen jäljittäminen ja paikantaminen

Kun otat Etsi iPhoneni -ohjelman käyttöön, iCloud voi auttaa kadonneen laitteen palauttamisessa. Jos laitteesi joskus katoaa tai se varastetaan, aktivointilukitus pitää tietosi turvassa ja vaikeuttaa laitteen käyttöä ja myyntiä.

Etsi iPhoneni -ohjelman käyttöönottaminen

Ota Etsi iPhoneni -ohjelma käyttöön kaikissa laitteissasi, jotta voit etsiä kadonneet laitteesi.

Etsi iPhoneni -ohjelman käyttäminen

Kun kirjaudut sisään iCloud.comissa tai Etsi iPhoneni -ohjelmassa, voit tarkistaa kadonneen laitteen sijainnin kartalla tai soittaa kadonneessa laitteessa merkkiäänen. Kadonnut-tilassa voit lukita ja seurata laitetta tai poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi etäyhteyden välityksellä.

Entä jos laitettani ei siltikään löydy?

Jos epäilet, että iPhonesi, iPadisi, iPod touchisi, Macisi, Apple Watchisi tai AirPodisi on kadonnut tai varastettu, voit yrittää etsiä sen ja suojata tietosi näiden ohjeiden avulla.