Kadonneiden AirPodien etsiminen

Tarvitsetko apua AirPodien etsimisessä? Missä on...? -toiminnon avulla voit tarkistaa AirPodiesi sijainnin kartalta ja toistaa ääntä niiden paikantamiseksi, jotta voit jatkaa langatonta kuuntelua.

Näin se toimii

Missä on...? -toiminto voi auttaa paikantamaan kadonneet AirPodit. Jos olet ottanut Etsi [laitteeni] -toiminnon käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jota käytät AirPodien kanssa, toiminto on automaattisesti käytössä myös AirPodien kanssa. Missä on...? -toiminnon avulla voit siis löytää kadonneet, lähistöllä olevat AirPodit, jotka eivät ole kotelossaan. Jos AirPodisi eivät ole laitteidesi löydettävissä, niissä ei ole virtaa tai ne ovat AirPod-kotelossa, Missä on...? -toiminnon avulla näet silti viimeisimmän ajan ja paikan, jossa ne olivat yhdistettyinä.

AirPodien sijainnin tarkistaminen kartalta

Kirjaudu iCloud.comiin tai tarkista AirPodiesi sijainti kartalta Missä on...? -apin avulla. Missä on...? -toiminto näyttää AirPodien ja kaikkien niiden Apple-laitteiden sijainnin, joihin olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä. Jos AirPodit ovat offline-tilassa, näet viimeisimmän ajan ja paikan, jossa ne olivat online-tilassa.

Tietokone

1. Siirry iCloud.comiin.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Avaa Etsi iPhoneni.
  4. Klikkaa Kaikki laitteet, ja klikkaa sitten AirPodit.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Missä on...? -appi.
  2. Avaa Laitteet-välilehti.
  3. Valitse AirPodisi.

Näet jokaisen laitteen alla sijainnin tai Sijaintia ei löytynyt -tekstin.

Jos AirPodisi ovat erillään toisistaan, näet kerralla vain yhden sijainnin kartalla. Etsi AirPod, jonka näet kartalla, ja laita se koteloonsa. Päivitä sitten kartta ja etsi toinen AirPod.

Merkkiäänen soittaminen

Jos AirPodisi ovat jonkin Apple-laitteesi läheisyydessä ja yhteydessä Bluetoothiin, voit toistaa ääntä, jonka avulla voit löytää ne iCloud.comista tai Missä on...? -apista. AirPodisi toistavat jatkuvasti voimistuvaa ääntä kahden minuutin ajan tai niin kauan, kuin haluat.

1. Avaa Missä on...? -appi.
  2. Avaa Laitteet-välilehti.
  3. Valitse AirPodit luettelosta.
  4. Napauta Toista ääni.

Varmista, että AirPodit eivät ole korvissasi, kun toistat ääntä.

Jos AirPodisi ovat offline-tilassa

Jos et ole laittanut Etsi [laitteeni] -toimintoa päälle ennen AirPodien katoamista, sitä ei voi käyttää niiden paikantamiseen. Jos AirPodien alla ei ole Sijaintia ei löytynyt -tekstiä, et voi paikantaa niitä toistamalla ääntä, mutta voit mahdollisesti saada tietoosi sijainnin, jossa ne viimeksi olivat yhteydessä. Jos AirPodit siirtyvät takaisin online-tilaan, niiden kanssa käyttämääsi iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin tulee siitä ilmoitus.

Missä on...? -appi on ainoa tapa, jolla voit seurata tai paikantaa kadonneen laitteen. Applella ei ole muuta palvelua, jonka avulla voit löytää, seurata tai etsiä laitettasi.

Jos käytät koulun tai oppilaitoksen sinulle antamaa hallittua Apple ID:tä, et voi käyttää Missä on...? -toimintoa.

Kadonneen AirPodin tai kotelon korvaaminen

Jos et vieläkään löydä AirPodiasi tai latauskoteloa tai jos jokin on vaurioitunut, selvitä sarjanumero ja ota sitten yhteyttä Apple-tukeen korvaavan tuotteen hankkimiseksi. Ota sitten selvää, miten voit ottaa korvaavan tuotteen käyttöön.

Voit myös perehtyä AirPodin hinnoittelu- ja huoltovaihtoehtoihin.