Kadonneiden AirPodien, AirPods Pro -kuulokkeiden tai AirPods Maxien etsiminen

Tarvitsetko apua AirPodien etsimisessä? Missä on...? -toiminnon avulla voit tarkistaa AirPodien, AirPods Pro -kuulokkeiden tai AirPods Maxien sijainnin kartalta ja toistaa ääntä niiden paikantamiseksi, jotta voit jatkaa langatonta kuuntelua.

Jos olet jo ottanut Etsi [laitteeni] -toiminnon käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jota käytät AirPodien, AirPods Pro -kuulokkeiden tai AirPods Maxien kanssa, voit etsiä ne Missä on...? -toiminnon avulla. Jos et ole laittanut Etsi [laitteeni] -toimintoa päälle ennen AirPodien, AirPods Pro -kuulokkeiden tai AirPods Maxien katoamista, sitä ei voi käyttää niiden paikantamiseen. Lue, miten Etsi [laitteeni] -toiminto otetaan käyttöön

AirPodien, AirPods Pro -kuulokkeiden tai AirPods Maxien sijainnin tarkistaminen kartalta

Missä on...? -toiminto näyttää kaikkien niiden Apple-laitteiden, muun muassa AirPodien, AirPods Pro -kuulokkeiden tai AirPods Maxien, sijainnin, joihin olet kirjautuneena samalla Apple ID:llä. Jos laitteet ovat offline-tilassa, näet viimeisimmän ajan ja paikan, jossa ne olivat online-tilassa.

AirPodien, AirPods Pro -kuulokkeiden tai AirPods Maxien sijainnin tarkistaminen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa

1. Avaa Missä on...? -appi.
  2. Avaa Laitteet-välilehti.
  3. Valitse AirPodisi. Näet jokaisen laitteen alla sijainnin tai Sijaintia ei löytynyt -tekstin.

AirPodien tai AirPods Pro -kuulokkeiden sijainnin tarkistaminen tietokoneella

1. Siirry osoitteeseen iCloud.com/find.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Klikkaa Kaikki laitteet, ja klikkaa sitten AirPodit. Näet jokaisen laitteen alla, milloin niiden sijainti viimeksi löydettiin, tai Offline-tekstin.

Jos sinun tarvitsee löytää vain yhdet AirPodit tai AirPods Pro -kuulokkeet

Jos AirPodit tai AirPods Pro -kuulokkeet ovat erillään toisistaan, näet kerralla vain yhden sijainnin kartalla. Etsi AirPod tai AirPod Pro, jonka näet kartalla, ja laita se koteloonsa. Päivitä sitten kartta ja etsi toinen AirPod.

Merkkiäänen soittaminen

Jos AirPodisi ovat jonkin Apple-laitteesi läheisyydessä ja yhteydessä Bluetoothiin, voit toistaa ääntä, jonka avulla voit löytää ne iCloud.comista tai Missä on...? -apista. AirPodisi toistavat jatkuvasti voimistuvaa ääntä kahden minuutin ajan tai niin kauan kuin haluat.

1. Avaa Missä on...? -appi.
  2. Avaa Laitteet-välilehti.
  3. Valitse AirPodit luettelosta.
  4. Napauta Toista ääni.

Varmista, että AirPodit, AirPods Pro -kuulokkeet tai AirPods Maxit eivät ole korvissasi tai korviesi päällä, kun toistat ääntä.

Jos AirPodit, AirPods Pro -kuulokkeet tai AirPods Maxit ovat offline-tilassa

Jos AirPodit, AirPods Pro -kuulokkeet tai AirPods Maxit eivät ole kantoalueella tai ne on ladattava, näet niiden edellisen tunnetun sijainnin, Sijaintia ei löytynyt- tai Offline-tekstin. AirPodien tai AirPods Pro -kuulokkeiden sijainti ei näy silloinkaan, kun ne ovat latauskotelossa. Kun AirPods Maxit ovat Smart Casessa, niiden sijainti näkyy Missä on...? -apissa enintään 18 tunnin ajan. Kun ne eivät ole Smart Casessa, ne näkyvät 72 tunnin ajan. Lue lisätietoja AirPods Maxien akun kestosta

Jos AirPodien, AirPods Pro -kuulokkeiden tai AirPods Maxien alla ei ole Sijaintia ei löytynyt- tai Offline-tekstiä, et voi paikantaa niitä toistamalla ääntä, mutta voit mahdollisesti saada tietoosi sijainnin, jossa ne viimeksi olivat yhteydessä. Jos ne siirtyvät takaisin online-tilaan, niiden kanssa käyttämääsi iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin tulee siitä ilmoitus.

Missä on...? -appi on ainoa tapa, jolla voit seurata tai paikantaa kadonneen laitteen. Applella ei ole muuta palvelua, jonka avulla voit löytää, seurata tai etsiä laitettasi.

Jos käytät koulun tai oppilaitoksen sinulle antamaa hallittua Apple ID:tä, et voi käyttää Missä on...? -toimintoa.

Kadonneen AirPodin tai kotelon korvaaminen

Jos et vieläkään löydä AirPodiasi tai latauskoteloa tai jos jokin on vaurioitunut, selvitä sarjanumero ja ota sitten yhteyttä Apple-tukeen korvaavan tuotteen hankkimiseksi. Ota sitten selvää, miten voit ottaa korvaavan tuotteen käyttöön.

Voit myös perehtyä AirPodien hinnoittelu- ja huoltovaihtoehtoihin.