Kadonneen iPhonen tai iPadin etsiminen Etsi-toiminnolla

Kadonneen iPhonen tai iPadin etsiminen Etsi-toiminnolla. Jos et löydä laitettasi tai uskot, että se on varastettu, lukitse laite, jotta tietosi pysyvät turvassa eivätkä muut voi käyttää sitä.

iPhonen tai iPadin etsiminen Etsi-toiminnolla

Voit etsiä puhelimesi kartalta, toistaa ääntä sen kautta, jos se on lähellä, ja merkitä sen kadonneeksi, jolloin se lukitaan pääsykoodilla, kunnes löydät sen uudelleen Etsi-apin kautta tai verkossa osoitteessa iCloud.com/find.

Käytä Apple Watchia

Luuletko, että iPhonesi on edelleen lähellä? Jos sinulla on Apple Watch, avata Ohjauskeskuksen ja napauttaa Pingaa iPhonea -painiketta. Apple Watch Series 9:lla tai Apple Watch Ultra 2:lla voit saada reittiohjeet puhelimesi sijaintiin kellon kautta.*

Käytä iCloud.comia verkkoselaimessa

Kun kirjaudut sisään, sinua saatetaan pyytää antamaan luotettuun laitteeseen lähetetty koodi. Jos olet kadottanut luotetun laitteesi tai et muuten saa koodia, valitse Etsi laitteet -painike.

Kirjaudu sisään osoitteessa iCloud.com/find

Käytä Etsi-Appia toisessa laitteessa

Jos sinulla on muu Apple-laite, johon olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi, voit käyttää kyseisen laitteen Etsi-toimintoa iPhonen tai iPadin etsimiseen.

Käytä Etsi-toimintoa toisella Apple-laitteella

Käytä perheenjäsenen laitetta

Jos kuulut Perhejako-ryhmään, laitteesi saattavat näkyä perheenjäsentesi laitteiden Etsi-toiminnossa.

Käytä perheenjäsenen iPhonea

* Jos Apple Watch on alhaisen virran tilassa, et voi käyttää Tarkka etsintä -toimintoa saadaksesi reittiohjeita iPhonesi sijaintiin, kun käytät Pingaa iPhonea -painiketta.

Jos et löydä iPhoneasi tai iPadiasi

Jos Etsi-toiminto ei ole käytössä laitteessasi ennen sen katoamista, se ei näy Etsi-toiminnossa tai osoitteessa iCloud.com/find etkä voi asettaa laitetta Kadonnut-tilaan. Suojaa henkilökohtaiset tietosi vaihtamalla Apple ID:n salasana heti. Saatat mahdollisesti haluta vaihtaa myös muiden tilien salasanat.

Merkitse kadonneeksi

Kun merkitset iPhonesi tai iPadisi kadonneeksi, se lukitaan ja voidaan avata vain pääsykoodilla. Näin laitteesi ja tietosi pysyvät turvassa. Voit auttaa laitteesi löytänyttä henkilöä palauttamaan sen sinulle näyttämällä näytöllä mukautetun, yhteystietosi sisältävän viestin. Kun merkitset laitteesi kadonneeksi, myös Apple Payn kanssa käyttämäsi maksu- ja matkakortit poistetaan käytöstä.

Jos iPhone tai iPad on kadonnut pysyvästi tai varastettu

• Apple ID:n salasanan vaihtaminen: Kirjaudu sisään osoitteessa appleid.apple.com ja valitse sivupalkista Sisäänkirjautuminen ja suojaus. Valitse salasana ja noudata ohjeita.
  • Etätyhjennä iPhonesi tai iPadisi: Jos voit käyttää luotettua laitetta tai perheenjäsenen laitetta, , voit tyhjentää laitteesi Etsi-toiminnon avulla. Muussa tapauksessa voit tyhjentää laitteen osoitteessa iCloud.com/find.
  • Jos iPhonellasi on varkaus- ja katoamisturvan sisältävä AppleCare+-sopimus, tee iPhonen korvausvaatimus. Älä poista iPhonea Etsi-apista tai Apple ID:stä ennen kuin vaatimuksesi on hyväksytty täysin.
  • Ilmoita siitä paikalliselle lainvalvonnalle. He saattavat tarvita iPhonesi tai iPadisi sarjanumeron. Voit tarkistaa sen, vaikka sinulla ei olekaan laitetta. Lue lisätietoja siitä, miten voit löytää laitteesi sarjanumeron.
  • Ilmoita kadonneesta iPhonesta langattomalle operaattorillesi, pyydä heitä poistamaan tilisi käytöstä ja tee korvauspyyntö, jos langattoman operaattorisi sopimus kattaa iPhonesi.
  • Poista iPhone tai iPad luotetuista laitteista: Kirjaudu sisään osoitteessa appleid.apple.com ja valitse laitteet sivupalkista. Valitse haluamasi laite, vieritä alas ja valitse Poista tililtä. Jos olet tehnyt iPhonesta varkaus- ja katoamistapaukseen liittyvän korvausvaatimuksen, älä poista iPhonea luotetuista laitteista ennen kuin vaatimuksesi on hyväksytty täysin.

AppleCare+ varkaus- ja katoamisturvalla ei ole saatavilla kaikissa maissa ja kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.