iPhonen varkaus- ja katoamisturva

Varkaus- ja katoamisturva sisältyy AppleCare+:n varkaus- ja katoamisturvaan iPhonelle, ja se kattaa enintään kaksi varkaus- tai katoamistapausta 12 kuukauden aikana. Jokaisesta tapauksesta peritään lisämaksu, ja siitä voidaan periä veroja. Varkaus- tai katoamisturva edellyttää, että Etsi-appi on käytössä laitteessa katoamis- tai varastamishetkellä sekä korvaushakemusprosessin aikana.

Ohjeet korvaushakemuksen tekoon

Onko iPhonesi kadonnut tai varastettu? Jos se kuuluu AppleCare+:n varkaus- ja katoamisturvan piiriin, voit kirjautua sisään Apple ID:lläsi ja tehdä korvaushakemuksen iPhonen korvaamiseksi.

Voit merkitä iPhonesi kadonneeksi käyttämällä Etsi-appia tai siirtymällä kohtaan iCloud.com/find. Älä poista laitetta tililtäsi, ennen kuin korvaushakemuksesi hyväksymisprosessi on valmis.

Kansainväliset korvaushakemukset

Jos iPhonesi katoaa tai varastetaan matkan aikana, voimme lähettää korvaavan iPhonen sinulle, kun olet matkalla. Jos olet kyseisellä hetkellä ulkomailla, voimme lähettää sinulle korvaavan tuotteen kaikkiin maihin, joissa varkaus- ja katoamisturva on saatavilla. Kadonneiden tai varastettujen laitteiden kansainvälinen korvaus riippuu laitteiden saatavuudesta, ja vaihtoehdot voivat vaihdella alueen ja iPhone-mallin tai värin mukaan. Korvaavan iPhonen toimittaminen voi viedä korkeintaan 4 työpäivää korvaushakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Maat, joissa ominaisuus on saatavilla

• Australia
  • Itävalta
  • Chile
  • Tanska
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Italia
  • Irlanti
  • Japani
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Hanki tukea

Etkö voi aloittaa korvaushakemuksen tekemistä verkossa tai kirjautua sisään Apple ID:lläsi?

AppleCare+

Lue käyttöehdot.

Korvaushakemuksen tila

Oletko jo aloittanut korvaushakemuksen? Voit tarkistaa korvaushakemuksen tilan.