Etsi-apin tuki

Paikanna Apple-laitteet tai henkilökohtaiset tavarat.

Laitteet

iPhone tai muu laite

Etsi kadonnut iPhone, iPad, Apple Watch tai Mac Etsi-apin avulla tai siirtymällä osoitteeseen iCloud.com/find. Jos et löydä laitetta tai epäilet, että laite on varastettu, voit suojata tietosi lukitsemalla sen.

AirPods

Etsi-appi voi näyttää AirPodit kartalla, auttaa etsinnässä toistamalla äänimerkin ja näyttää AirPodien tarkan sijainnin, jos ne ovat kadoksissa lähistöllä.

Henkilöt

Henkilöiden etsiminen

Pysy ajan tasalla ystävien ja perheenjäsenten sijainnista Etsi-apin avulla. Voit jopa saada ilmoituksen, kun joku saapuu tiettyyn sijaintiin tai poistuu tietystä sijainnista.

Sijainnin jakaminen

Jaa nykyinen sijaintisi, arvioitu saapumisaikasi Kartoissa tai jatkuva reaaliaikainen sijaintisi Etsi-apissa tai Viesteissä lisäämällä nasta.

Esineet

AirTagin ottaminen käyttöön

Ota AirTag käyttöön Etsi-apissa, jotta pysyt ajan tasalla henkilökohtaisten esineidesi sijainnista.

Tarkka etsintä

iPhone voi opastaa sinut sellaisen lähistöllä olevan kadonneen esineen luo, johon on kiinnitetty AirTag.

AirTag-ilmoitus

Jos jokin laitteistasi havaitsee tuntemattoman AirTagin, Etsi-verkon lisälaitteen tai AirPodit, lue, miten voit löytää kyseisen esineen, katso lisätietoja siitä ja poista se käytöstä.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.