Seuraa sitä, mikä on tärkeää.

Missä on...? -appi yhdistää Etsi iPhoneni ja Etsi ystäväni yhdeksi iOS 13 -apiksi.

Missä on...? -apin käyttäminen iCloud.comissa

Jos otat Etsi [laite] -toiminnon käyttöön kaikissa laitteissasi, voit käyttää iCloud.comia apuna laitteen paikannuksessa, jos se katoaa. Voit iCloud.comissa myös jakaa sijaintisi ystävillesi ja perheenjäsenillesi tai paikantaa ystäviesi sijainnin

Kadonneen laitteen etsiminen

Lue, miten toimia, jos laite katoaa.

Entä jos laitettani ei siltikään löydy?

Jos epäilet, että iPhonesi, iPadisi, iPod touchisi, Macisi, Apple Watchisi tai AirPodisi on kadonnut tai varastettu, voit yrittää etsiä sen ja suojata tietosi näiden ohjeiden avulla.