Apple ID:n tuki

Lisätietoja Apple ID:stä

Pidä asetuksesi ja Apple-palvelusi ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Kirjaudu vain samalla Apple ID:llä kaikkialla.

Suojaa tilisi

Apple suhtautuu henkilötietojesi turvaamiseen hyvin vakavasti. Lue ohjeet luvattomien kirjautumisten estämiseen pitääksesi Apple ID:n turvassa.

Jakaminen perheen kanssa

Perhejaon avulla voit jakaa Apple-ostoksia ja-tilauksia perheen kanssa. Voit jakaa esimerkiksi iCloud-tallennustilaa, iTunes Storen sekä App Storen ostoksia, sijaintitietoja ja paljon muuta.