Apple ID -tuki

Täältä löydät kaikki Apple ID:n ohjeartikkelit, neuvoja ja tuen yhteydenottotavat.

Mikä Apple ID on?

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin samalla Apple ID:llä ja salasanalla.

Luo Apple ID

Apple ID:n luominen on helppoa. Tarvitset vain yhden tilin, jolla voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin.

Pidä Apple ID:si turvassa

Apple ID:n pitäminen turvassa on tärkeää, jotta voit suojella tietojasi, kuten yhteystietoja, sähköposteja, valokuvia ja iOS-laitteidesi varmuuskopioita. Käytä vahvaa salasanaa ja kaksiosaista todennusta, joka lisää toisen suojauskerroksen.

Apple-tilin hallinta

Lue ohjeet esimerkiksi useisiin laitteisiin kirjautumiseen sekä tilin tietojen ja salasanan vaihtamiseen.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tarvitsen apua Apple ID:n kanssa

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.