Apple ID:n tuki

Tilin suojaaminen

Apple suhtautuu henkilötietojesi turvaamiseen hyvin vakavasti. Takaa Apple ID:si turvallisuus: älä anna kenenkään muun käyttää tiliäsi.

Lisätietoja Apple ID:stä

Pidä asetuksesi ja Apple-palvelusi ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Kirjaudu vain samalla Apple ID:llä kaikkialla.

Jakaminen perheen kanssa

Perhejaon avulla voit jakaa Apple-ostoksia ja -tilauksia perheen kanssa. Voit jatkaa esimerkiksi iCloud-tallennustilaa, iTunes- ja App Store -ostoksia, sijaintitietoja ja paljon muuta.