Apple ID:n tuki

Tietoja Apple ID:stä

Pidä asetuksesi ja Apple-palvelusi ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Kirjaudu vain samalla Apple ID:llä kaikkialla.

Suojaa tilisi

Apple suhtautuu henkilötietojesi turvaamiseen hyvin vakavasti. Lue ohjeet luvattomien kirjautumisten estämiseen pitääksesi Apple ID:n turvassa.

Jakaminen perheen kanssa

Perhejaon avulla voit jakaa iTunes- ja App Store -ostoksia, iCloud-tallennustilaa ja paljon muuta perheesi kanssa. Vanhemmat voivat käyttää lasten ostosten hyväksymiseen myös Pyydä ostamaan -toimintoa ja rajoittaa lasten toimintaa Ruutuaika-toiminnolla.