Apple ID -tuki

Apple ID on tili, jolla voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin ja saada kaikki laitteesi toimimaan saumattomasti yhdessä.

Suojaa tilisi

Apple ID:n tietoturva

Tässä on parhaita käytäntöjä, joilla voit maksimoida tilisi ja henkilötietojesi tietoturvan.

Ehkäise tietojenkalastelua

Lue, miten voit välttää tietojenkalastelun ja muut huijaukset ja mitä tehdä, jos saat epäilyttävän sähköpostin, puhelun tai viestin.

Jakaminen perheen kanssa

Perhejako

Perhejaon avulla voit jakaa iTunes- ja App Store -ostoksia, Apple-tilauksia, kuten iCloud+, ja paljon muuta perheesi kanssa. Vanhemmat voivat käyttää lasten ostosten hyväksymiseen myös Pyydä ostamaan -toimintoa.

Perheen Apple ID:t

Jos haluat jakaa ostoksia ja tilauksia, älä jaa Apple ID:täsi. Käytä sen sijaan Perhejakoa, jolloin jokaisella jäsenellä on omansa.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.