Support til Pages

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til Pages.

Om samarbejde til Pages

Inviter andre til at deltage i dine dokumenter, og samarbejd i realtid.

Få hjælp til Pages

Opret og rediger Pages-dokumenter på din Mac, på iCloud.com og på din iPhone eller iPad. Du kan få hjælp til at bruge funktionerne i Pages i disse brugerhåndbøger.

Flere oplysninger

iWork-fællesskaber

Find løsninger til Pages, Numbers og Keynote i vores iWork-fællesskaber.

Kontakt Apple-support

Hjælp med Pages

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.