Support til Pages

Alle emner, ressourcer og kontaktmuligheder, du skal bruge til Pages.

Om samarbejde til Pages

Inviter andre til dine dokumenter, og arbejd med dokumenterne sammen i realtid.

Få hjælp til Pages

Opret og rediger Pages-dokumenter på din Mac, på iCloud.com og på din iPhone eller iPad. Hvis du vil vide, hvordan du bruger funktioner i Pages, kan du få hjælp i disse brugerhåndbøger.

Flere oplysninger

iWork-fællesskaber

Find løsninger til Pages, Numbers og Keynote i vores iWork-fællesskaber.

Kontakt Apple-support

Hjælp med Pages

Besvar et par spørgsmål, så anbefaler vi en løsning til dig.