Opgradering til macOS High Sierra

I macOS High Sierra finjusteres de funktioner, du bruger hver dag – og giver din Mac nye teknologier, så den er fremtidssikret.

Hent opgraderingen

Læs om, hvordan du sikkerhedskopierer din Mac, og hent derefter macOS High Sierra fra Mac App Store.

Nyheder i macOS High Sierra

macOS High Sierra omfatter nye teknologier, der gør systemet endnu mere pålideligt, hurtigere og mere fremtidssikret. Og finjusteringer medfører en forbedring af de funktioner og apps, du bruger hver dag.

Flere macOS-ressourcer

Få hjælp til at bruge macOS, flytte indhold over på en ny Mac m.m.