Serviceinformationscenter for bærbare Mac-computere

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for MacBook.

Hvordan får jeg min bærbare Mac-computer repareret?

Apple tilbyder mange muligheder for support og service til MacBook, MacBook Pro og MacBook Air. Vælg den, der passer dig bedst. Hvis du har problemer med dit operativsystem, kan du muligvis få hjælp i vores support-artikler. Ellers kan vi hjælpe dig med at reparere beskadigede skærme, udskifte batterier og løse andre problemer.

Læs artiklerne fra Apple-support

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem eller opretter en reparation. Hav dit Apple-id og produktets serienummer klar, når du kontakter os.

Find serienummeret på dit produkt
Opret en supportanmodning

Indlever den

Hvis du vil have personlig hjælp, skal du indlevere produktet til en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Sikkerhedskopier din Mac, og bliv klar til service

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke noget gebyr, hvis problemet er dækket af garantien, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen. Hvis dit problem ikke er dækket, afhænger prisen af typen af reparation. Spørg din servicerepræsentant om en vurdering.

Tjek din garantidækning

Hvor lang tid tager det?

Reparationsmåde

Omtrentlig tid

Apple-autoriseret serviceudbyder Spørg din servicerepræsentant

Afhængigt af hvor du får service, har du måske mulighed for at tjekke status for reparationen online.

Tjek din reparationsstatus

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker defekter på dit produkt og tilbehør med Apple-logoet i ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Se garantien for at få alle oplysninger. Du kan tjekke din garantistatus online og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger.

Læs om Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus
Opdater dit købsbevis
Læs mere om forbrugerlovgivningen

Kan jeg købe yderligere dækning til min bærbare Mac-computer?

AppleCare Protection Plan giver dig op til tre års teknisk telefonsupport fra eksperter samt yderligere mulighed for hardwareservice til din bærbare Mac-computer. Denne service gælder fra enhedens købsdato. Du kan købe AppleCare Protection Plan i op til ét år fra købsdatoen for din bærbare Mac-computer.

Du har måske også rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare Protection Plan er i tillæg til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.

Læs mere om AppleCare Protection Plan

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende er tilfældet:

• Din bærbare Mac-computer er over ét år gammel.
  • Der er et problem med din bærbare Mac-computer, som ikke er dækket af garantien. Dette kan f.eks. være en skade som følge af uheld eller en skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer.

Omkostningerne for reparationer uden for garantien afhænger af typen af service, og om problemet er dækket af AppleCare Protection Plan. Ud over Apples garanti kan du have rettigheder under forbrugerlovgivningen.

Læs om Apples begrænsede garanti
Se Apples vilkår og betingelser for reparation

Batteriservice

Hvis batteriet har en produktionsfejl, og det er dækket af Apples begrænsede garanti, AppleCare Protection Plan eller forbrugerlovgivningen, yder vi service uden yderligere omkostninger. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug.

Vi bliver måske nødt til at teste dit produkt for at finde årsagen til problemet med dit batteri. Hvis din bærbare Mac-computer ikke er dækket, kan vi udskifte batteriet mod et gebyr.

Du får en ekstra fordel, hvis du har AppleCare Protection Plan. Hvis din bærbare Mac-computer kun kan oplades til 80 % eller mindre, og den er dækket af din AppleCare-aftale, yder vi service på batteriet uden omkostninger.

Når der er udført service, dækker vores garanti hardwareproblemer ved et udskiftet batteri i op til ét år fra batteriets servicedato. Ligesom garantien på det originale batteri, dækker denne garanti ikke slid ved normal brug.

Læs om, hvordan du får bedre batterilevetid

Apple-tilbehør

Tilbehøret med Apple-logoet, der leveres i kassen sammen med din Mac, herunder strømforsyningen, er dækket af vores garanti og forbrugerlovgivningen. Tilbehøret er desuden dækket af AppleCare Protection Plan. Når der udføres service på din bærbare Mac-computer, får den et nyt serienummer. Du kan få yderligere serviceoplysninger ved at kontakte Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Læs om Apples begrænsede garanti for tilbehør
Kontakt Apple-support

Sådan forbereder du dig til service af din bærbare Mac-computer

• Sikkerhedskopier dine data. Du skal måske bruge sikkerhedskopien, hvis din bærbare Mac-computer skal omformateres under reparationsprocessen. Apple er ikke ansvarlig for mistede data.
  • Slå FileVault til, så dataene på din bærbare Mac-computer krypteres.
  • Sørg for, at du kender dit Apple-id og din adgangskode.
  • Behold dine kabler og andet tilbehør, når enheden skal til service.

Læs mere om sikkerhedskopiering
Læs mere om sikkerhed i Apple OS X og FileVault
Slå FileVault til (igen)
Læs Apples anonymitetspolitik

Efter service

Vi yder garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende dækningsperiode af Apples garanti eller AppleCare Protection Plan, alt efter hvilken periode der er længst. Vi yder garanti på udskiftede batterier i bærbare Mac-computer i op til ét år efter service. Det tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder. Dette har ingen indflydelse på dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen.