Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen

Programmet Uafhængig reparationsudbyder

Programmet Uafhængig reparationsudbyder er udviklet til virksomheder, der ønsker at tilbyde iPhone- og Mac-reparationer, som ikke er dækket af garantien. Berettigede virksomheder kan få adgang til ægte Apple-dele, værktøjer, uddannelse, servicevejledninger, diagnosticering og ressourcer til at udføre en lang række iPhone- og Mac-reparationer, som ikke er dækket af garantien, f.eks. udskiftning af iPhone-skærm og -batteri, samt udskiftning af bundkortet og skærmkortet i Mac.

Hvem kan ansøge?

Virksomheder, der ønsker at tilbyde iPhone- og Mac-reparationer, som ikke er dækket af garantien, direkte til slutbrugere, kan ansøge. Apple tager ikke ansøgere i betragtning, der bruger Apples varemærkevilkår som en del af virksomhedsnavnet eller på websider, medmindre en sådan brug er i overensstemmelse med Apples varemærkevilkår.

Forhandlere og distributører af reservedele er ikke berettiget til dette program. Autoriserede Apple-forhandlere er ikke berettiget til dette program, men kan ansøge om programmet Apple-autoriseret serviceudbyder.

Hvad er kravene?

Virksomheds- og driftskrav

Det er et krav, at virksomheder, der ansøger, er et veletableret firma, og juridiske virksomhedsdokumenter skal være tilgængelige til gennemsyn af Apple. Apples reparationsværktøjer, uddannelse, servicevejledninger og diagnosticering skal holdes fortrolig.

Erhvervslokaler

Berettigede virksomheder skal opretholde et kommercielt servicested i en lokalitet med uhindret adgang. En privatadresse accepteres ikke som lokalitet for service.

Certificering af teknikere

Det er et krav, at deltagende servicevirksomheder, der bruger ægte Apple-dele, har Apple-certificerede teknikere til at udføre reparationerne.

For at blive certificeret til at kunne reparere Apple-produkter skal teknikeren bestå eksamener på et online autoriseret testcenter. Certificeringer opdateres årligt for de enkelte produkter. Gebyrer for certificeringseksamener frafalder for virksomheder, der er godkendt til at blive uafhængig reparationsudbyder.

Du kan finde detaljerede oplysninger om forberedelseskurser og eksamener for Apple-certificeringer her.

Sådan ansøger du

Vi accepterer i øjeblikket ansøgninger fra virksomheder i Danmark. Udfyld formularen Tilkendegivelse af interesse for uafhængig reparationsudbyder, og send den via e-mail til IRPapplicant@apple.com. Du vil blive bedt om at angive relevante oplysninger om din virksomhed, så Apple kan afgøre, om din organisation er kvalificeret til programmet Uafhængig reparationsudbyder.

Noter

• Apple tager ikke ansøgninger i betragtning, der ikke opfylder kravene i programmet.
  • Overholdelse af programkravene er ingen garanti for optagelse i programmet.
  • Apple forbeholder sig retten til at afvise ansøgninger uden yderligere kommentarer.
  • Apple tager ikke ansøgere i betragtning, der bruger Apples varemærkevilkår som en del af virksomhedsnavnet eller på websider, medmindre en sådan brug er i overensstemmelse med Apples varemærkevilkår.

Læs mere om alle de service- og reparationsprogrammer, som Apple tilbyder, her.