Udbydere af service og reparation af Apple-produkter

Følgende programmer er tilgængelige for virksomheder og organisationer, der ønsker at tilbyde service og reparation af Apple-produkter.

Apple-autoriseret serviceudbyder

AASP-programmet (Apple Authorized Service Provider – Apple-autoriseret serviceudbydere) er udviklet til virksomheder, der ønsker at tilbyde reparationsservice, som er dækket eller ikke dækket af garantien, for Apple-produkter.

Du kan få mere at vide og ansøge ved at gå til siden Program for Apple-autoriserede serviceudbydere.

Uafhængig reparationsudbyder

Programmet Uafhængig reparationsudbyder er udviklet til virksomheder, der ønsker at tilbyde iPhone- og Mac-reparationer, som ikke er dækket af garantien.

Du kan få mere at vide og ansøge ved at gå til siden Program for uafhængige reparationsudbydere.