Udbydere af service og reparation af Apple-produkter

Følgende programmer er tilgængelige for virksomheder og organisationer, der ønsker at tilbyde service og reparation af Apple-produkter.

Apple-autoriseret serviceudbyder

AASP-programmet (Apple Authorized Service Provider – Apple-autoriseret serviceudbydere) er udviklet til virksomheder, der ønsker at tilbyde reparationsservice, som er dækket eller ikke dækket af garantien, for Apple-produkter.

Du kan få mere at vide og ansøge ved at gå til siden Program for Apple-autoriserede serviceudbydere.

Serviceudbydere med begrænset serviceudbud

Serviceudbydere med begrænset serviceudbud er Apple-autoriserede serviceudbydere, der ønsker at tilbyde service til bestemte kunder eller for bestemte Apple-produkter.

Du kan få mere at vide og ansøge ved at gå til siden Program for Apple-autoriserede serviceudbydere.

Kundekonto med gør det selv-service

Apples SSA-program (Self-Servicing Account – kundekonto med gør det selv-service) er for institutioner og virksomheder, der kun ønsker at reparere de produkter, de ejer eller leaser.

Du kan få mere at vide og ansøge ved at gå til siden Program for kundekonti med gør det selv-service.

Uafhængig reparationsudbyder

Programmet Uafhængig reparationsudbyder er udviklet til virksomheder, der ønsker at tilbyde iPhone- og Mac-reparationer, som ikke er dækket af garantien.

Du kan få mere at vide og ansøge ved at gå til siden Program for uafhængige reparationsudbydere.