Mød din Mac

Vi viser dig, hvordan du indstiller din Mac og får mest muligt ud af de stærke, brugervenlige funktioner.

Sådan får du dine arkiver og mapper med

Brug Overførselsassistent til at kopiere alle dine dokumenter, apps og indstillinger til din nye Mac fra en anden Mac eller Windows-pc.

Sådan kommer du omkring med bevægelser og genveje

Sådan skaber du fantastisk arbejde med din Mac

Det er sjovt og nemt at være produktiv sammen med andre med disse kraftfulde apps, der leveres indbygget i din Mac.

Flere grunde til, at du vil elske din nye Mac

Læs mere

Få support til Mac, læs om det operativsystem, der får din Mac til at køre, og få genopfrisket de grundlæggende funktioner.