Support til Apple Pay

Indstil Apple Pay

Tilføj et kredit-, debet- eller forudbetalt kort på din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac.

Sådan administrerer du dine kort

Lær, hvordan du ændrer dit standardkort, opdaterer dine fakturerings- og kontaktoplysninger eller fjerner et kort.

Se din transaktionshistorik

Lær, hvordan du ser de seneste transaktioner for de kort, du bruger med Apple Pay.

Se forhåndsgodkendte betalinger i Apple Wallet

Se og få adgang til indstillinger, som giver dig mulighed for at administrere faste og udskudte Apple Pay-debiteringer som f.eks. abonnementer, automatiske opfyldninger og månedlige regninger.

Spor ordrer og køb i Apple Wallet

Når du foretager et køb hos en deltagende forhandler, kan du spore din ordre i appen Wallet på din iPhone.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.

Apple Pay-kortet er udelukkende vist til demonstrationsformål.