Se saldoen på din konto og hele transaktionshistorikken i appen Wallet

Knyt din konto til appen Wallet for at se saldoen på dit debet- eller kreditkort, hele transaktionshistorikken og meget mere.

Sådan tilknytter du din konto i appen Wallet

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.

2. Tryk på det kort, du vil tilknytte.

3. Tryk på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede, og tryk derefter på Kortoplysninger.

4. Tryk på Se kontosaldo og -aktivitet for at tilknytte din konto til Wallet. Eller du kan trykke på Kom i gang fra forsiden af dit kort for at tilknytte din konto.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  5. Følg trinnene på skærmen for at acceptere eventuelle vilkår for tilknytning af din konto, og tryk på Fortsæt. Du vil blive omdirigeret til din kortudsteder, hvor du bliver bedt om at godkende. Hvis du bliver bedt om at vælge en konto, skal du sørge for at vælge den korrekte konto, som du vil tilknytte. Du skal muligvis indtaste dine oplysninger via internettet eller via din bank-app fra tredjepart.

6. Når du har tilknyttet din konto, kan du se teksten Tilknyttet.

Kun tilgængelig for berettigede kortudstedere.

I Storbritannien udstedes kort, der i øjeblikket er berettigede til denne funktion, under følgende mærker: Bank of Scotland, Barclaycard, Barclays, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds, M&S Bank, Monzo Bank, NatWest Bank, Royal Bank of Scotland og Starling Bank.

I USA er en lignende funktion tilgængelig for Discover Card-brugere.

Sådan får du vist saldoen på din konto

Når du har tilknyttet din konto, kan du se din nuværende kontosaldo og din transaktionshistorik, inklusive køb, der ikke var lavet med Apple Pay. Sådan får du vist saldoen på din konto og transaktionshistorikken:

1. Åbn appen Wallet på din iPhone.

2. Tryk på det tilknyttede kort.

3. Du får automatisk vist saldoen og transaktionshistorikken.

Afventende transaktioner vises muligvis ikke i appen Wallet, afhængigt af kortudstederen. Hvis dine saldi ikke opdateres, skal du kontrollere, at Hent data er slået til.

Sådan slår du din kontoaktivitet fra

1. Fra forsiden af passet skal du trykke på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede og derefter trykke på Kortoplysninger.

2. Gå til Tilknyttet konto, og tryk derefter på Administrer.

3. Tryk på dit kort i Konti. Slå Hent data fra, og tryk på Slet kontoaktivitet.

Hvis du ikke kan tilknytte din konto i appen Wallet

1. Undersøg, om der er afbrydelser i tjenesten eller problemer med internetforbindelsen.

2. Sørg for, at du prøver at tilknytte et debet- eller kreditkort fra en berettiget kortudsteder.

3. Sørg for, at iOS 17.1 eller nyere er installeret på din iPhone.

4. Sørg for, at du har den nyeste version af bank-appen til dit kort.

Sådan ophæver du tilknytningen af din konto i appen Wallet

1. Gå til Indstillinger på din iPhone.

2. Tryk på Wallet & Apple Pay.

3. Gå til Tilknyttet Wallet, tryk på den kortudsteder, du vil fjerne, og tryk på Afbryd. Bekræft derefter, at du vil ophæve tilknytningen.