Se forhåndsgodkendte betalinger i Apple Wallet

Når du bruger Apple Pay til at foretage forhåndsgodkendte betalinger – såsom et abonnement, udskudt betaling, månedlig regning, automatisk opfyldning af betalingskonto eller ratebetalinger – på/i deltagende websteder og apps, kan du se og få adgang til indstillinger til administration af disse betalinger i appen Wallet.

Hvis du vil se forhåndsgodkendte betalinger i appen Wallet, skal du have:

Brug Apple Pay til forhåndsgodkendte betalinger

På visse websteder og i visse apps kan du bruge Apple Pay til at foretage forhåndsgodkendte betalinger af faste eller udskudte opkrævninger. Du skal bare vælge Apple Pay ved betaling.

Du kan se disse forhåndsgodkendte betalinger i appen Wallet for understøttede kort.

Apple indsamler og opbevarer nogle data om disse forhåndsgodkendte betalinger, så du kan se dem og få adgang til muligheder for at administrere dem. Apple ved, hvilken forhandler der er forbundet med din forhåndsgodkendte betaling, men vi ved ikke, hvad du har købt, eller hvor meget du har betalt for det.

Se dine abonnementer og andre forhåndsgodkendte betalinger

1. Åbn appen Wallet på din iPhone, og tryk derefter på dit betalingskort.

2. Tryk på knappen MereBilledtekst mangler, og tryk derefter på KortoplysningerBilledtekst mangler.

3. Når det vises, skal du trykke på Forhåndsgodkendte butikker og derefter trykke på en butik for at se det relevante indhold.

Hvis du vil administrere dine betalingspræferencer, skal du trykke på Administrer med [butik] for at gå til butikkens websted.

Hvis du ikke kan ændre eller annullere den forhåndsgodkendte betaling på butikkens websted, kan du også trykke på Tilbagekald betalingsgodkendelse for at anmode om, at sælgeren ikke opkræver Apple Pay-betalingsmetoden for den pågældende transaktion.

Hvis du tilbagekalder en forhåndsgodkendt betaling i Apple Wallet

Hvis du vil administrere eller tilbagekalde en forhåndsgodkendt betaling, skal du besøge butikkens websted eller app. Hvis det er nødvendigt, kan du også tilbagekalde en forhåndsgodkendt betaling i appen Wallet.

• Når du tilbagekalder en forhåndsgodkendt betaling i appen Wallet, annullerer du ikke dit abonnement eller andre tilknyttede betalinger. I stedet anmoder Apple om, at butikken ikke opkræver Apple Pay-betalingsmetoden for transaktionen.

• I nogle tilfælde kan der stadig forekomme opkrævninger. Hvis du vil være sikker på, at du ikke bliver opkrævet, skal du gå til butikkens websted eller app for at administrere dine betalingsindstillinger direkte hos butikken.

Med forhåndsgodkendte betalinger er vilkårene for tjenesten indgået mellem dig og butikken.

Hvis du fjerner et betalingskort, der er forbundet med en forhåndsgodkendt betaling fra Apple Wallet

• Den forhåndsgodkendte betaling annulleres ikke, og eventuelle tilknyttede konti lukkes ikke. Hvis du vil administrere dine betalingsindstillinger, skal du trykke på Vis forhåndsgodkendte butikker i den advarsel, der vises, når du fjerner betalingskortet. Tryk derefter på butikken > Administrer med [butik] for at besøge butikkens websted.

• Hvis du fjerner dit Apple Card, annulleres tilknyttede forhåndsgodkendte betalinger ikke, og tilknyttede konti lukkes ikke. Hvis du ikke har dit Apple Card på en anden enhed, skal du administrere din forhåndsgodkendte betaling på butikkens websted eller i butikkens app.