Ændringer af, hvordan du får adgang til dit musikbibliotek med DJ-software og andre apps fra andre producenter

I den nye Apple Music-app i macOS Catalina fokuseres der på, hvordan apps fra andre producenter kan få adgang til dit musikbibliotek på en enkelt måde. Det er ikke alle udviklere af apps fra andre producenter, der i øjeblikket har indført disse ændringer.

Hvis du tidligere har brugt eksport af XML-biblioteket, forbliver XML-arkivet i dit opgraderede bibliotek, efter at du har opdateret til macOS Catalina. Men arkivet opdateres ikke længere med ny musik eller nye playlister, som du tilføjer eller redigerer i dit bibliotek.

Hvis du bruger en app fra en anden producent og ikke kan få adgang til dit musikbibliotek som forventet, kan du prøve følgende:

• Kontroller, om der er en opdatering til appen.
  • Kontroller indstillingerne i appen fra den anden producent for at se, om du kan tilknytte dit musikbibliotek på en ny måde.
  • Prøv at trække og slippe sange fra dit musikbibliotek til appens bibliotek.
  • Du kan bruge appen på en Mac med macOS Mojave eller en pc med iTunes til Windows, indtil appudvikleren udgiver en opdatering til macOS Catalina.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.