Un Apple TV en el qual es mostra la pantalla d’inici

Acabes de descobrir l’Apple TV?

Aprèn a configurar l’Apple TV per gaudir de la millor experiència cinematogràfica.

Configurar l’Apple TV

El Siri Remote (3a generació)

Introducció al comandament de l’Apple TV

El comandament de l’Apple TV (3a generació) amb USB-C t’ofereix un nivell de control incomparable gràcies al clickpad amb funcionalitat tàctil.

Descobreix com navegar per l’Apple TV

Es veu a l’Apple TV un exemple del FaceTime.

El FaceTime, ara a la pantalla més gran de casa

Amb el tvOS 17 i posterior, pots fer servir la càmera i el micròfon de l’iPhone o l’iPad amb el FaceTime a l’Apple TV 4K (2a generació o posterior). Relaxa’t al sofà mentre xerres amb les amistats i la família o mireu junts una pel·lícula amb el SharePlay. Fes que la conversa sigui encara més divertida fent gestos amb la mà que generen efectes a la pantalla.

Començar a fer servir el FaceTime a l’Apple TV

Un Apple TV en el qual es mostra l’app Apple TV

Llar de TV+, MLS Season Pass i molt més

L’app Apple TV té un aspecte nou que facilita la cerca de tots els teus canals, apps i continguts favorits gràcies a la nova barra lateral dinàmica. Pots actualitzar el tvOS en tots els models d’Apple TV HD i Apple TV 4K.

Obtén més informació sobre les funcions més noves del tvOS 17

Per explorar el manual d’ús de l’Apple TV, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

No totes les funcions ni tot el contingut estan disponibles en tots els països o regions.