Service- och reparationspartner för Apple-produkter

Följande program är tillgängliga för företag och organisationer som vill utföra service och reparationer på Apple-produkter.

Auktoriserad Apple-servicepartner

Auktoriserad Apple-servicepartner (AASP) är ett program utformat för företag som vill utföra service och reparation på alla Apple-produkter inom och utanför garantin.

Om du vill veta mer och ansöka går du till sidan Program för auktoriserade Apple-servicepartner.

Partner för begränsad service

Partner för begränsad service är auktoriserade Apple-servicepartner som vill erbjuda service till specifika kunder eller för specifika Apple-produkter.

Om du vill veta mer och ansöka går du till sidan Program för auktoriserade Apple-servicepartner.

Självbetjäningskonto

Apples program för självbetjäningskonton (SSA) är avsett för institutioner och företag som bara vill reparera produkter som de själva äger eller leasar.

Om du vill veta mer och ansöka går du till sidan Program för självbetjäningskonton.

Program för oberoende serviceställen

Programmet för oberoende serviceställen är utformat för företag som vill erbjuda reparationer av iPhone-enheter och Mac-datorer när garantin inte gäller.

Om du vill veta mer och ansöka går du till sidan Program för oberoende serviceställen.