iTunes-support

Alla ämnen, resurser och kontaktalternativ du behöver för iTunes.

Lösa in ett iTunes-presentkort

Alla älskar att få iTunes-presentkort. Använd det för att hämta musik, filmer, appar och annat.

Aktuella ämnen

Lägga till bilder till spellistor

Välj en spellista i iTunes på Mac-datorn. Välj sedan en bild genom att trycka på den fyrkantiga symbolen till vänster om spellistans namn längst upp på skärmen.

– Scot, Apple Store-specialist

Utforska

iTunes-forum

Hitta lösningar, frågor och svar, tips med mera tillsammans med andra iTunes-användare

Kontakta Apple-supporten

Hjälp mig med iTunes

Svara på några frågor så rekommenderar vi en lösning.