Kom igång med iTunes för Windows

Med iTunes på din Windows-dator eller Microsoft Surface kan du på en och samma plats köpa filmer och tv-program, lyssna på din favoritmusik i Apple Music och synka innehåll på din iPhone, iPad eller iPod touch med din dator.

Detta behöver du

* På Windows 7 eller Windows 8 kan du hämta iTunes för Windows på Apples webbplats.

Utforska iTunes för Windows

Gå till iTunes genom att använda kontrollerna högst upp på skärmen. Klicka på popupmenyn i det övre vänstra hörnet för att byta mediatyp som musik, tv-program, podcasts eller ljudböcker.

Lyssna på ditt musikbibliotek eller Apple Music

Prenumerera på Apple Music och få tillgång till miljoner låtar, köpa musik från iTunes Store, lyssna på radion eller lyssna på musik som importerats till iTunes.

Lyssna på Apple Podcasts

Upptäck och prenumerera på podcaster som underhåller, informerar och inspirerar. Välj bland kostnadsfria avsnitt och program om olika ämnen.

Titta på filmer och tv-program

Bläddra bland kategorier för att hitta filmer och tv-serier som du kan köpa eller hitta filmer att hyra.

Lyssna på ljudböcker

Bläddra bland kategorier för att hitta ljudböcker att köpa.

Tillgänglighet i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs om vad du kan köpa i ditt land eller i din region.

Hantera och synkronisera din iPhone, iPad eller iPod touch manuellt

Du kan använda iTunes för Windows till att säkerhetskopiera och uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch samt för att synka innehåll från din dator till din enhet. Du kan även använda iCloud för Windows för att komma åt dina bilder, kontakter, kalendrar, filer med mera från alla dina enheter.

Ändra inställningar och hantera dina konton

Du kan behöva stänga ner iTunes och öppna det igen om du ändrar språk.