Hämta och använda iTunes för Windows

Med iTunes för Windows kan du hantera hela mediesamlingen på ett ställe. Prenumerera på Apple Music och få tillgång till miljontals låtar. Köp musik och filmer från iTunes Store. Och synkronisera innehåll från din dator med din iPhone, iPad eller iPod touch.

Detta behöver du

* På Windows 7 eller Windows 8 kan du hämta iTunes för Windows på Apples webbplats.

Utforska iTunes för Windows

Använd iTunes med hjälp av knapparna i navigeringsfältet längst upp i iTunes-fönstret. Klicka på popupmenyn i det övre vänstra hörnet för att byta mediatyp som musik, tv-program, podcaster eller ljudböcker.

Lyssna på musik

Prenumerera på Apple Music och få tillgång till miljontals låtar, köp musik från iTunes Store, lyssna på Radio eller på musik som har importerats till iTunes.

Lyssna på Apple Podcasts

Upptäck och prenumerera på podcaster som underhåller, informerar och inspirerar. Välj bland kostnadsfria avsnitt och program om olika ämnen.

Titta på filmer och tv-program

Bläddra bland kategorier för att hitta filmer och tv-serier som du kan köpa eller hitta filmer att hyra.

Lyssna på ljudböcker

Bläddra bland kategorier för att hitta ljudböcker att köpa.

Tillgängligheten i butik och funktioner kan variera beroende på land eller region. Läs om vad du kan köpa i ditt land eller din region.

Hantera och synkronisera din iPhone, iPad eller iPod touch manuellt

Du kan använda iTunes för Windows till att säkerhetskopiera och uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch samt för att synka innehåll från din dator till din enhet.

Du kan även använda iCloud för Windows för att komma åt dina bilder, kontakter, kalendrar, filer med mera från alla dina enheter.

Ändra inställningar och hantera dina konton

Du kan behöva avsluta iTunes och öppna det igen om du ändrar språk.