Om du ser felmeddelandet 1015 eller meddelandet ”Den önskade resursen kan inte hittas”

Använd återställningsläge om du ser det här felmeddelandet när du uppdaterar eller återskapar din iPhone eller iPad.

Om du ser felmeddelandet 1015 eller meddelandet ”Den önskade resursen kan inte hittas” försöker du kanske installera en tidigare version av iOS (nedgradering).

Om du vill återskapa enheten till den senaste versionen av mjukvaran använder du återställningsläget på din iPhone eller återställningsläget på din iPad.

Kontakta Apple-supporten om felmeddelandet fortfarande visas.