Kundestøtte for Mac mini

Kom i gang

Konfigurer Mac

Oppsettassistenten hjelper deg gjennom den enkle fremgangsmåten for å begynne å bruke den nye Mac-maskinen din.

Flytt innhold til den nye maskinen

Bruk Overføringsassistent til å kopiere alle dokumenter, apper, brukerkontoer og innstillinger til en ny Mac.

Gjør mer med Mac mini

Koble til andre enheter

Hvis kabelen til en ekstern skjerm, harddisk eller annen enhet ikke kan kobles til Thunderbolt 3 (USB-C)-portene på Mac mini, er det mulig du trenger en adapter.

Koble til 10 Gb Ethernet

Hvis du har konfigurert Mac mini med 10 Gb Ethernet, kan du finne ut hvilke kabler du skal bruke, og hvordan du får de høyeste overføringshastighetene.

Ressurser

Grunnleggende om Mac mini

Finn ut mer om funksjonene og oppdag alt Mac mini kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for Mac mini-modellen du har.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om macOS-funksjonene og hvordan du får mest ut av Mac-maskinen din.

Kjøp AppleCare+ for Mac

Med AppleCare+ kan du føle deg trygg. Få dekning for skade ved uhell og prioritert tilgang til Apple-eksperter.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.