iMac Pro-kundestøtte

Bruk av iMac Pro

Sikker oppstart

Sørg for at iMac Pro-maskinen alltid starter med den valgte startdisken og et legitimt operativsystem du stoler på.

Finn riktig adapter

Du kan trenge en adapter for å koble en skjerm eller en annen enhet til Thunderbolt 3 (USB-C)-porten på iMac Pro.

Koble til andre enheter

iMac Pro har Thunderbolt 3 (USB-C)-porter som gir hurtig dataoverføring og raske videotilkoblinger. Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelen overfører kraften fra disse portene til de eksterne enhetene dine.

Bruk av eksterne skjermer

iMac Pro kan kobles til en rekke eksterne skjermer. Finn ut hvordan du får gjort mer med flere skjermer, TV-er og projektorer.

Resources

Grunnleggende om iMac Pro

Finn ut mer om funksjonene og oppdag alt iMac Pro kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for iMac Pro-modellen din.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om macOS-funksjonene og hvordan du får mest ut av Mac-maskinen din.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.