Om Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelen

Koble til en enhet som har en Thunderbolt 3 (USB-C)-port til en enhet som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller en USB-C-port.

Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelen (80 cm) kobler en Mac eller en enhet som har en Thunderbolt 3 (USB-C)-port til en enhet som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller en USB-C-port.

Følgende Mac-modeller har Thunderbolt 3 (USB-C)-porter:

Video

Bruk denne kabelen til å koble Mac til en skjerm som bruker Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C for video, for eksempel en LG UltraFine 5K-skjerm eller en LG UltraFine 4K-skjerm. Den støtter en DisplayPort High Bit Rate 3 (HBR3)-videoutgang.

Dataoverføring

Bruk denne kabelen til å koble Mac til en enhet som bruker Thunderbolt 3 (USB-C) eller USB-C for dataoverføring, for eksempel en harddisk eller dockstasjon. Den støtter Thunderbolt 3-dataoverføringer på opptil 40 Gbps og USB 3.1 (2. generasjon)-dataoverføringer på opptil 10 Gbps. Kontroller spesifikasjonene på enheten din for å se hvilken dataoverføringsstandard den støtter.

Lader

Denne kabelen kan også kobles til Thunderbolt 3 (USB-C) eller USB-C-enheter for lading av bærbare Mac-maskiner eller andre enheter. Den har maksimalt 100 W strøm når den er koblet til en enhet.

Sammenlignet med Apple USB-C-ladekabel
Apple USB-C-ladekabelen er lengre (2 m) og støtter lading, men dataoverføringen er begrenset til 480 Mbps (USB 2.0) og støtter ikke video. Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelen har Thunderbolt -logoen på hver lader. Hver av kablene kan brukes med en Apple USB-C-strømadapter.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.