Kundestøtte for iMac

Kom i gang

Konfigurer iMac

Oppsettassistenten veileder deg gjennom den enkle fremgangsmåten for å begynne å bruke den nye Macen din.

Flytt innhold til den nye maskinen

Bruk Overføringsassistent til å kopiere alle dokumenter, apper, brukerkontoer og innstillinger til en ny Mac.

Gjør mer med iMac

Bruk av eksterne skjermer

Finn ut hvor mange skjermer iMac støtter, finn ut hvordan du kobler til skjermen din, med mer.

Identifiser portene

Finn ut mer om portene på iMac og hvordan du kan koble til en ekstern skjerm, en harddisk eller en annen enhet.

Hvis Touch ID ikke fungerer

Finn ut hva du kan gjøre hvis Touch ID på Magic Keyboard med Touch ID ikke virker som det skal.

Konfigurer trådløse enheter

Tastaturet, musen eller styreflaten som følger med iMac, er allerede sammenkoblet. Hvis du må sammenkoble dem igjen, eller hvis du kjøpte dem separat, kan du følge denne fremgangsmåten.

Ressurser

iMac: Grunnleggende

Les om funksjonene og oppdag alt iMac kan gjøre.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for iMac-modellen du har.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om macOS-funksjonene og hvordan du får mest ut av Mac-maskinen din.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.