Kundestøtte for iMac

Konfigurer iMac

Oppsettassistenten veileder deg gjennom den enkle fremgangsmåten for å begynne å bruke den nye Macen din.

Flytt innhold til den nye maskinen

Bruk Overføringsassistent til å kopiere alle dokumenter, apper, brukerkontoer og innstillinger til en ny Mac.

Koble til en ekstra skjerm

Koble en ekstern skjerm til iMacen ved å bruke Thunderbolt- / USB-4-portene.

Koble til andre enheter

Hvis kabelen til en ekstern skjerm, harddisk eller annen enhet ikke kan kobles til Thunderbolt- eller USB 4-portene på iMacen, kan du ha behov for en adapter.

Konfigurer trådløse enheter

Tastaturet, musen eller styreflaten som følger med iMac, er allerede sammenkoblet. Hvis du må sammenkoble dem igjen, eller hvis du kjøpte dem separat, kan du følge denne fremgangsmåten.

Veiledningen din for iMac

iMac: Grunnleggende

Les om funksjonene og oppdag alt iMac kan gjøre.

Brukerhåndbok for macOS

Finn ut mer om macOS-funksjonene og hvordan du får mest ut av Mac-maskinen din.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for iMac-modellen du har.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.